Sidan innehåller annonslänkar

Fractal Design Meshify 2 / Solid / Svart

Beställ Fractal Design Meshify 2 / Solid / Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Fractal Design Meshify 2 / Solid / Svart inom kategorin Chassi.

Produktinformation

Fractal Design Meshify S2En klassiker har utvecklats.Meshify 2 är ett högpresterande chassi med en djärv, smyginspirerad estetik. Den slående exteriören består av en bultfri, helt avtagbar övre del som ger utmärkt inre åtkomst och en helt nydesignad front med USB-C, gångjärnspanel och avtagbart nylonfilter.

Den flexibla interiören med dubbel layout stödjer stora lagringsytor och inställningar för flera radiatorer, vilket gör kylningen enkel och okomplicerad.Den rymliga och omfattande anpassningsbara interiören med dubbel layout kan enkelt rymma stora moderkort upp till och inklusive 285 mm E-ATX. Stöd för radiatorer upp till 360 mm i fronten, 420 mm på toppen eller 280 mm vid basen i den öppna standardlayouten.Innehåller 6 hårddisks-/SSD-brickor, 2 SSD-fästen och 1 universellt multifäste för montering av upp till 10 enheter.

Kan utökas till 11 brickor och 4 SSD-fästen med 3 multifästen installerade i topp och botten för upp till max 18 enheter i lagringslayouten. Nytt främre nylonfilter som kan avlägsnas för ökat luftflöde, samt en ny frontpaneldesign med gångjärnsförsett avtagbart nät och trådfri ram för enklare åtkomst till främre fläktfästen.3x främre USB-portar inklusive 1x USB 3.1 Gen 2 Type-C med snabbladdningsstöd och hastigheter upp till 10 Gbps.Enastående kylkapacitet med totalt 9x 120/140 mm fläktfästen och 3x förinstallerade Dynamic X2 GP-14 fläktar.Nylonfilter med högt luftflöde som enkelt kan rengöras sitter på framsidan, ovansidan och botten, med full PSU-täckning och frontåtkomst för mer bekvämlighet.

Se även andra produkter från Chassi

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
NAS

NAS från Synology

Se alla produkter
SSD

SSD från Kingston

Se alla produkter
Custom Keyboards

Custom Keyboards från Keychron

Se alla produkter
Batteridrivna övervakningskameror

Batteridrivna övervakningskameror från Arlo

Se alla produkter