Sidan innehåller annonslänkar

CSFG Crow - Svart

Beställ CSFG Crow - Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten CSFG Crow - Svart inom kategorin Chassi.

Produktinformation

The CrowThe Crow är ett vägghängt ATX chassi byggt för vattenkylning, av entusiaster för entusiaster. De mest unika funktionerna är dess vägghängda design som ser till att hålla chassit tätt intill väggen, de högkvalitativa materialvalen i form av tjock CNC-fräst och laserskuren aluminium samt härdat glas.

Den vägghängda tunna men öppna designen medger en väldigt låg grad av dammansamling vilket tar bort behovet av dammfilter. Den öppna lösningen gör också att hela rummet chassit placerar i blir en del av kylningen och luftflödet.

Designen på chassit följer ett tydligt och strikt formspråk med raka linjer som bryts av med de rundade hörnen och cylinderformade distanserna för det härdade glaset. Hela konceptet gör det enkelt för entusiaster att skapa ett konstverk där kvalitet genomsyrar hela konstruktionen, allt ifrån de CNC-frästa aluminium distanserna för moderkortet till de större hållarna för nätaggregatet och grafikkortet.

Med hjälp av välplacerade genomskärningar blir det enkelt att få till en bra kabelhantering som ett riktigt proffs. För att förenkla rör och slangdragning vid olika typer av grafikkort har grafikkortshållaren och grafikkortsstödet gjorts justerbart för att till stor del kunna anpassa grafikkortets placering vertikalt, allt för att just ditt konstverk ska bli precis som du vill ha det.

På baksidan av chassit finns där möjligheter att både dölja dina lagringsenheter, fläktkontroller, RGB-kontroller, USB-hubbar samt kabeldragningen. Allt för att för att ge dig de bästa möjligheterna att förverkliga ditt eget konstverk.Med ett 4 mm tjockt fönster av härdat glas på distanser i sandad och anodiserad aluminium kommer varje detalj i ditt konstverk att synas och samtidigt skydda de känsliga komponenterna från långa fingrar och vilda VR-rörelser.

Med ditt konstverk väl uppe på väggen så sparar du gott om plats för annat på ditt skrivbord eller mer välbehövligt utrymme på golvet under det samtidigt som du kan njuta av ditt konstverk. Du kan även känna dig trygg med att varje detalj är skapad med omsorg inom EU under goda arbetsförhållanden.

Se även andra produkter från Chassi

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
GPS-navigator

GPS-navigator från Garmin

Se alla produkter
Inomhusklimat

Inomhusklimat från Blueair

Se alla produkter
Inomhusklimat

Inomhusklimat från Nedis

Se alla produkter
Dammsugare  Rengöring

Dammsugare Rengöring från Roborock

Se alla produkter