Sidan innehåller annonslänkar

Bensindriven vattenpump 6,5HK 80mm (3")

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Bensindriven vattenpump med effekt 4,8kW Metalcrafts nya kraftfulla bensindrivna vattenpump hjälper dig med alla dina behov kring dränering, bevattning och transport av vatten. Du bär enkelt pumpen i stålramen som även fungerar som ett skydd och minskar vibrationerna.

Vattenpumpen är utrustad med en luftkyld 4-taktsmotor på 4,8kW som genererar en maximal flödeshastighet på 56 m³/timme. Använd endast rent vatten i denna vattenpump, dess systermodell kan användas med smutsigt vatten och är mer lämplig för till exempel torrläggning av trädgårdsdammar.

Stark och smidig Trots dess kraftfulla insida och väl tilltagna bränsletanksvolym på 3,6 l väger vattenpumpen endast 23 kg, vilket gör det enkelt att flytta runt den utefter dina behov. Överför snabbt och enkelt stora volymer vatten, sughöjden på 8 meter och lyfthöjden på 26 meter gör att vattenpumpen även lämpar sig för lite större arbeten.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024