Zigbee

1 Produkter
Är du ute och letar efter något inom kategorin Zigbee så kan du sluta leta. Här har vi samlat produkter från kända återförsäljare. Om produkten inte går att hitta inom kategorin Zigbee så finns det med säkerhet andra kategorier med massvis av spännande artiklar att bläddra bland. Välkommen att utforska hela sortimentet vi har att erbjuda till härliga online priser.
Sortera

Zigbee

Hitta produkter inom kategorin Zigbee till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Zigbee.

Zigbee, formellt ZigBee, är en standard för trådlös styrning och övervakning av utrustning till exempel i hem och industrier. Plattformen har stöd för mesh-nätverk, stjärnnät och trädstruktur och mixade varianter av dessa varav "mesh"-tekniken är den som oftast används. Tekniken är utvecklad för att vara energisnål. Organisationen bakom plattformen är Zigbee Alliance. Zigbee bygger på radiostandarden IEEE 802.15.4. En konkurrent till Zigbee är Z-Wave, egenskaper som de båda teknikerna har är följande: Plattformarna är energisnåla Plattformarna är trådlösa, vilket innebär att det är smidigt att installera i efterhand. Plattformarna har stöd för mesh-nätverk Plattformarna ger signaler tillbaka att kommandot utfördes vilket ger driftsäkerhet och kontroll De flesta stora teknikföretagen är involverade och satsar mycket resurser på någon av de nya generationerna av plattformar. Plattformarna är utvecklade för att vara enkla att installera Plattformarna kräver ingen centralenhet.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Nedis Zigbee Gateway - Vit