Sidan innehåller annonslänkar

Outriders - Day One Edition (XBSX/XBO)


Jämför produkt Outriders - Day One Edition (XBSX/XBO) online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Outriders - Day One Edition (XBSX/XBO) i kategorin Xbox One här hos oss.

Produktinformation

Demo ute nu https://outriders.square-enix-games.com/en-gb/demoOUTRIDERS är ett samarbetsbaserat skjutspel med rollspelsinslag för 1–3 spelare som utspelar sig i ett mörkt och desperat science fiction-universum. Mänskligheten går mot sitt slut i skyttegravarna på Enoch, och det är upp till dig att skapa din egen Outrider och ge dig ut på en resa över den fientliga planeten.

Med en omfattande och inlevelsefull berättelse som utspelar sig i en innehållsrik värld kommer du att ta dig från slummen och de sönderfallande städerna i First City till skogar, berg och öken i jakt på en mystisk signal. Med intensiva strider med våldsamma krafter och en arsenal full av galna vapen och utrustningsuppsättningar erbjuder Outriders oändligt antal timmar med underhållning från en av de bästa utvecklarna av skjutspel – People Can Fly.FÖRBESTÄLL NU FÖR ATT SÄKRA DAY ONE EDITION*Day One Edition innehåller- Spelet OUTRIDERS- Hell’s Rangers-utrustningsuppsättningarna- Hell’s Rangers-arsenalen med 11 unika vapen- Hell’s Rangers-fordonsmoddar och -dekaler*Gäller så länge lagret räcker .

Från kunskapsbanken

Day

Day kan syfta på: Day (auktor) – ett auktorsnamn för Francis Day

Barebone

En barebonedator (av engelska bare bone, ungefär ’inpå skelettet’) är en inkomplett dator. Den består typiskt av en datorlåda med nätaggregat, moderkort och kylsystem förinstallerade, men kan även innehålla processor och RAM. Tanken är att barebonedatorn ska användas som grund för att bygga en komplett dator med valfria komponenter. Detta är typiskt billigare än att köpa motsvarande dator färdigbyggd. Barebonedatorer är i allmänhet inte byggda med standardkomponenter i standardformfaktor, vilket gör att de kan vara mindre och kompaktare än motsvarande PC-datorer som bygger på till exempel ATX. Det medför dock att de ofta har färre platser för expansionskort. Två av de största tillverkarna av barebonedatorer är Asus och Shuttle.

Xbox

Microsoft Xbox är en tv-spelskonsol som konstruerats och marknadsförs av Microsoft. Konsolen släpptes i USA 15 november 2001. Xbox är den första konsol som Microsoft har konstruerat och tillhör samma generation (sjätte generationens spelkonsoler) som Sonys Playstation 2, SEGAs Dreamcast och Nintendos Gamecube. Konsolen innehåller komponenter från bland annat Nvidia (GPU) och Intel (CPU). Det som skiljer Xbox från andra konsoler från samma generation är dels att den har en nätverksport och dels att den har en IDE-hårddisk. Utvecklingsnamnet för konsolen var DirectX-Box, vilket senare förkortades till Xbox.Konsolen hade ett ganska högt pris vid lansering vilket fick en negativ inverkan på försäljningen, ganska snart insåg Microsoft att det var nödvändigt med en justering av priset för att därmed uppnå en bättre försäljning. Priset sänktes drastiskt och de kunder som redan köpt en konsol till det tidigare högre priset fick kompensation i form av fria spel och/eller tillbehör för motsvarande värde som prissänkningen innebar. Konsolen har sålts i över 24 miljoner exemplar.

People

People (ursprungligen People Weekly) är ett amerikanskt livsstilsmagasin med fokus på kändisar. Det utkommer en gång i veckan och utges av Time Inc. Det första numret utkom den 4 mars 1974. År 2006 hade People en upplaga på 3,75 miljoner exemplar och vinsten förväntades uppgå till 1,5 miljarder dollar.

American

American, eller Americans|Americans, kan syfta på: New York Americans – ett ishockeylag Rochester Americans – ett ishockeylag American Action – ett datorspelsbolag American Airlines – ett flygbolag The American – en film American Express – ett kreditkortsföretag American Motors Corporation – en biltillverkare Scientific American – en populärvetenskaplig tidskrift American Fur Company, ett pälshandelsföretag American blend – en tobaksblandning American Recordings – ett skivbolag American League – en basketliga

Fly

Fly är det fjärde studioalbumet av den engelska sångerskan Sarah Brightman, utgivet 1995 på East West Records. Det är hennes andra album tillsammans med producenten Frank Peterson hos Nemo Studios. Det är ett av hennes "rockigare" album och som varit svårsålt men som fått bättre försäljningssiffror på senare tid. Albumet innehåller flera duetter med Chris Thompson, Tom Jones och i en senare utgåva även Andrea Bocelli med hitlåten "Time to Say Goodbye" (en engelskspråkig tolkning av "Con te partirò"). Låten "A Question of Honour" var den första låten som skrevs av Brightman och Peterson med boxaren Henry Maske i åtanke. Brightman uppträdde med låten under en viktig match. Låten har blivit väldigt populär runt om i världen men främst i Tyskland. På Brightmans konserter är den populär på grund av dess rockiga energi blandad med klassisk sång.