Sensibo AirQ - Sensor för din inomhus luftkvalitet

Jämför produkt Sensibo AirQ - Sensor för din inomhus luftkvalitet online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Sensibo AirQ - Sensor för din inomhus luftkvalitet i kategorin Wi-Fi här hos oss.

Produktinformation

Sensibo AirQ - sensor för din inomhus luftkvalitetSensibo AirQ är den liten dosan som kopplas till din luftkonditionering och värmepump för att få den smart och tillsammans med AirQ filter gör den din enhet till en förstklassig luftrenare. Samtidigt som du får full koll på luftkvaliteten via Sensibo-appen• Läser av luftkvalite och tillsammans med AirQ-filter förvandlar du din luftvärmepump till en förstklassig luftrenare• Styr din värme var du än befinner dig• Styrs efter geografisk plats• Smarta temperaturinställningar och 7-dagars schemaläggning• Kompatibel med Apple HomeKit, Google Home och Amazon Alexa.• Snyggare och mindre design än tidigareTemperatur- och luftfuktighetssensorTa kontrollen över tempraturen i din bostad.

Sensibo känner av temperatur och luftfuktighet där du är. Använd Climate React tillsammans med rumssensorn för maximalt energisparande och perfekt tempratur.Helt trådlöstMed blåtandsanslutning och batteridrift gjord för att använda så lite energi som möjligt får du en helt fristående enhet.Är bra för klimatetMed Sensibo Air används bara värme när du är hemma eller aktiverar den trådlöst via appen i din telefon.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
GPU

GPU från Palit

Se alla produkter
Router

Router från Netgear

Se alla produkter
Bilkameror

Bilkameror från Blackvue

Se alla produkter
Custom Keyboards

Custom Keyboards från IQUNIX

Se alla produkter