Sidan innehåller annonslänkar

Ngenic Tune

Beställ Ngenic Tune på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Ngenic Tune inom kategorin Wi-Fi.

Produktinformation

Sänk din förbrukning och få optimal komfort med Ngenic TuneDen smarta termostaten Ngenic Tune optimerar din uppvärmning med en intelligent styrning som ger dig bästa tänkbara inomhusklimat och lägre elräkning. Över hälften av de som använder Tune idag spar mer än 10%.

Tune ger dig dessutom full koll på din uppvärmning från din mobil, läsplatta eller dator, och erbjuder en rad smarta funktioner som semesterplanering. Systemet fungerar i villor och radhus och stödjer de flesta vattenburna värmesystem, se om stöd finns för ditt värmesystem HÄR Med Ngenic Tune får du alltså1.

En jämnare inomhustemperatur2. Mobil kontroll av din uppvärmning3.

Lägre energiförbrukning och spar pengar Teknikutvecklingen går fort, men i pannrummet är det mesta fortfarande som det alltid varit. Visste du att de flesta värmesystem endast baserar sin styrning på nuvarande utomhustemperatur? Oavsett hur varmt du har det inomhus, och oavsett om solen ligger på för fullt och spis och dusch går för fullt.

Detta tänker vi ändra på. Genom att addera Ngenic Tune till din anläggning får du en kompis som hjälper dig att spara energi och öka din komfort, medan du kan ägna dig åt annat.

Tune använder all tillgänglig information för att ditt hem ska värmas så smart som möjligt, dygnet runt och på dina villkor.Så funkar detTre dosor gör jobbet, en gateway samlar in data från innegivaren samt styrenheten, och skickar detta till Tune´s molntjänst via din befintliga internetuppkoppling. Den intelligenta algoritmen beräknar sedan en styrsignal som är anpassad för just ditt hus.

Tack vare den utökade beräkningskraften kan flera viktiga parametrar tas in, till exempel solinstrålning och elpriser, allt för att ge dig som kund ett jämnare inomhusklimat och en lägre energiförbrukning. Tune ger dig möjlighet att spara energi och få koll på din uppvärmning med minimal ansträngning från din sida.

Precis som det borde vara. All inclusiveNgenic Tune levereras komplett med batterier, nätverkskabel och avbitartång.

Inget behöver monteras eller köpas till, bara att packa upp och installera. InstallationNgenic installeras enkelt utan några krav på behörighet.

Det hela görs via en superenkel installationsguide via mobilen eller datorn, den håller dig i handen hela vägen. Tänk på att du behöver bo i villa/radhus, ha internet och ett vattenburet uppvärmningssystem, kolla att vi stödjer ditt HÄR Förpackningen innehåller- Styrdosa- Inomhusgivare- Gateway- Nätadapter- Nätverkskabel- Y-kabel- Avbitartång- Manual- Återställningskit .

Se även andra produkter från Wi-Fi

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Dammsugare  Rengöring

Dammsugare Rengöring från Xiaomi

Se alla produkter
Hemmakontoret

Hemmakontoret från iiglo

Se alla produkter
Bildskärm

Bildskärm från AOC

Se alla produkter
GPS-klockor

GPS-klockor från Fitbit

Se alla produkter