Whiteboard

1 Produkter
Letar du efter saker i kategorin Whiteboard? Då har du kommit rätt. Här kan ni läsa mer om vad som erbjuds i kategorin Whiteboard. Missa inte ett tillfälle att spara pengar om du redan är ute efter att handla något speciellt. Kanske är det dags att inhandla en present till en kompis eller familjemedlem. Letar du efter något inom kategorin Whiteboard så har du kommit rätt.
Sortera

Whiteboard

Hitta produkter inom kategorin Whiteboard till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Whiteboard.

Whiteboard eller whiteboardtavla är en vanligtvis magnetisk skrivtavla med blankvit yta avsedd för whiteboardpennor (pennor med vattenlöslig färg), vars färg kan suddas ut med tavelsudd eller en trasa. En whiteboardtavla består ofta av plåt med ett blankt emaljöverdrag, för att den ska vara lätt att rengöra.Whiteboardtavlor förekommer främst i skolornas klassrum och i konferensrum. Mindre whiteboardtavlor finns också tillgängliga som kom-ihåg-tavlor för fastsättning på till exempel kylskåp. Whiteboardtavlan och whiteboardpennor har blivit något av en efterträdare till svarta tavlan och tavelkritor. Med whiteboardtavlor undgick man kritdammet från de tidigare skrivtavlorna, som kunde ge upphov till allergier och skapa problem för elektroniska apparater.De första whiteboardtavlorna kom under 1960-talet och tillverkades av samma material som fotografisk film. De var dyra och tuschen kunde vara svår att få bort helt och hållet. Det var först under 1990-talet som whiteboardtavlan fick sitt stora genomslag. En whiteboard rengörs med ljummet vatten och en mjuk trasa. Tvål och såpa kan skada tavlans emalj. Det finns däremot särskild rengöringsspray avsedd för whiteboard. För att tavlan ska hållas ren behöver tavelsudd bytas ut då och då.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Whiteboardpenna 4-pack