Sidan innehåller annonslänkar

Paljettkeps Multi - One size


Beställ Paljettkeps Multi - One size på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Paljettkeps Multi - One size inom kategorin Vuxenhattar.

Produktinformation

Vi säger bara W-O-W! Vilken keps!! Den här kepsen säger lite "När du jobbar som polis till klockan 17 men ska på fest klockan 18"! Kanske bör alla poliskårer börja?

Se gärna också

Svart Poliskeps - One size

Stilren poliskeps i svart med "Police" tryckt framtill. Garanterat respektingivande! Passar ypperligt att ha på skallen till polismaskeraden eller krogen. Poliskepsen är justerbar och passar?

Läs mer

Från kunskapsbanken

Multimedia

Multimedia, från engelskans multi och medium, är ett samlingsbegrepp för produkter och digitala presentationer som har stöd för ljud text, bild, video och ljud. Multimedia kan användas som uttrycksmedel för att förmedla ett budskap av något slag.

Barebone

En barebonedator (av engelska bare bone, ungefär ’inpå skelettet’) är en inkomplett dator. Den består typiskt av en datorlåda med nätaggregat, moderkort och kylsystem förinstallerade, men kan även innehålla processor och RAM. Tanken är att barebonedatorn ska användas som grund för att bygga en komplett dator med valfria komponenter. Detta är typiskt billigare än att köpa motsvarande dator färdigbyggd. Barebonedatorer är i allmänhet inte byggda med standardkomponenter i standardformfaktor, vilket gör att de kan vara mindre och kompaktare än motsvarande PC-datorer som bygger på till exempel ATX. Det medför dock att de ofta har färre platser för expansionskort. Två av de största tillverkarna av barebonedatorer är Asus och Shuttle.