Sidan innehåller annonslänkar
Funtime Gifts

Mega Sling Shotz

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Oavsett hur gammal man är finns det nästan inget roligare än att ta fram tävlingsmänniskan i sig och leka festliga lekar. En gammal goding som aldrig kommer gå ur tiden är det hederliga vattenkriget och för att maximera gamet är det lämpligt att ditt lag har en massiv vattenballongskatapult som tar vattenkriget till en helt ny nivå. Efter att ha använt katapulten kommer det kännas mesigt att kasta vattenballongerna för hand så det är lika bra att ni laddar upp ordentligt...

Mega sling shotz innehåller en katapult, 150 vattenballonger och ett fyllverktyg. När det är dags att avfyra katapulten ska två personer hålla i handtagen medan den tredje spänner "bågen" och släpper iväg ballongen. Vattenballongen kommer slungas i en väldans fart och kan hamna upp till 90 meter framåt. Må det torra och bästa lag vinna! 


Jämför produkt Mega Sling Shotz online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Mega Sling Shotz i kategorin Vattenballonger här hos oss.

Kategori: Vattenballonger
Artikelnummer: 44111-1

Från kunskapsbanken

Omega

Omega (grekiska ωμέγα oméga, egentligen ’stort o’) (versal: Ω, gemen: ω) är den tjugofjärde och sista bokstaven i det grekiska alfabetet. Dess uttal var i klassisk grekiska ett långt å-ljud [o:]. I modern grekiska är det en kort vokal, [o]. Någon motsvarighet i det latinska alfabetet finns inte. I det joniska talbeteckningssystemet hade det värdet 800.Namnet betyder stort o och användes för att skilja den från omikron, litet o. Inom elektricitetsläran symboliserar Ω ohm, som är enheten för resistans. Konduktans, som är det inverterade värdet av resistansen, betecknas ibland mho, det vill säga ohm baklänges, och med ett upp-och-nervänt omegatecken: ℧. SI-enheten för konduktans är dock formellt Siemens, S. Inom sannolikhetsläran symboliserar Ω utfallsrummet. Inom den statistiska fysiken betecknar Ω antalet mikrotillstånd. Inom kosmologin betecknar Ω densitetsparametern. På kartor symboliserar omega-tecknet grottor.

Blackrock

BlackRock Inc, är en stor amerikansk fondförvaltare. Den 19 april 2017 förvaltade BlackRock tillgångar på totalt 5,42 biljoner amerikanska dollar. Bolaget grundades 1988 som en del i Blackstone Group.