Sidan innehåller annonslänkar

OTG-adapter USB-C till USB 0,2 m


Beställ OTG-adapter USB-C till USB 0,2 m på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten OTG-adapter USB-C till USB 0,2 m inom kategorin USB-C kablar.

Produktinformation

OTG-adapter för att ansluta USB-tillbehör med vanlig USB-kontakt till en dator med USB-C-kontakt. USB-C-hane till USB-3.0-hona.

Se gärna också

Nomadelic USB-C till Lightning 1.5 m Grå

Lite tåligare, lite färggladare. Sex färger att välja mellan. Så du kan synka i rosa och ladda i rött. Varför inte? Nomadelic Solo 407 är en nylonflätad kabel med förstärkta böjskydd i varje ände. Passar alla iPhone, iPad och iPad mini från och med iPhone 5, iPad 4 och den första iPad mini. En USB-C-kontakt och en MFI-licenserad Lightning-kontakt. Stöd för USB 2.0 (480 Mb/s). Längd 1,5 m. Anpassad för 60 W.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Tillbehör

För schacktillbehör se schacktermer.Ett tillbehör är en enhet som är avsedd att användas tillsammans med en huvudprodukt. Utan samtidig tillgång till en huvudprodukt är användningsområdet för ett tillbehör begränsat eller saknas. Ex: Ett tangentbord är ett tillbehör till en stationär dator. Utan dator kan inte tangentbordet användas. Ett hus är i lagens mening ett tillbehör till en fastighet. Kökstillbehör utgörs av kastruller, stekpannor, kaffekokare, visp och andra verktyg, tallrikar, bestick o s v. Reservhjul och takräcke är tillbehör till en bil.

2020

2020 (MMXX) var ett skottår som började en onsdag i den gregorianska kalendern.

Alarm

Alarm kan syfta på: Larm – en konstruktion som varnar. Alarm (TV-program) – ett sommarlovsprogram i Sveriges Television, som direktsändes från Växjö och Ystad i SVT2 1998 Alarm (sång) – en sång av Niklas Strömstedt. ALARM (Air Launched Anti Radiation Missile) – en brittisk anti-radarrobot.