Sidan innehåller annonslänkar

Uppblåsbar Leprechaun Dekoration

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Välkomna gäster och besökare in till ditt hem, till din butik eller in till din ateljé med denna ursnygga och stora Leprechaun! Han är lika grön som alltid, lika glad som alltid och lika stor som vanligt, närmare bestämt 180 cm för att vara exakt! Din leprechaun håller sig uppblåst och glad så länge du önskar och när du känner dig nöjd – dra ut sladden och packa ned honom.

Uppblåsbar Leprechaun Dekoration är en stor uppblåsbar dekoration som föreställer en leprechaun. Dekorationen passar utmärkt till alla sorters fester och maskerader, men allra bäst till St. Patrick's day. Dekorationen mäter 180 cm lång och drivs via sladd så det är bara att plugga in honom i vägguttaget. Sladd medföljer.

  • Material: Polyester
  • Mått: 180 cm
  • Drivs via eu-sladd
  • Bruksanvisning medföljer

Jämför produkt Uppblåsbar Leprechaun Dekoration online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Uppblåsbar Leprechaun Dekoration i kategorin Uppblåsbart här hos oss.

Kategori: Uppblåsbart
Artikelnummer: 57839-1
Visa fler