Sidan innehåller annonslänkar
Softy Bag

Softybag Uppblåsbar Loungesoffa - Blå

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Är du trött på att ligga på en halvrolig strandhandduk när du är på stranden? Är du less på att sitta i en campingstol istället för att ligga ner? Är du besviken över att det inte finns någonstans att sitta när du är ute på galej i skogen? Vi har lösningen – Softybag! En softybag är en kompakt, stilren och enkel portabel liggmadrass du fyller upp genom att springa med den i motvind. Softybagen är prylen du helt enkelt inte visste att du behövde.

Softybag Uppblåsbar Loungesoffa är en riktigt smart sak du kan ta med dig på skidsemestern, på campingturen eller när du är ute och fiskar. För att fylla din Softybag springer du bara med den i motvind så "blåses" den upp automatiskt. Du försluter den sedan enkelt. Softybagen levereras tillsammans med en nätt ryggsäck du kan knöla ner den i när du inte längre skall använda den.

Softybagen är unik, till skillnad från dåliga kopior och andra luftbäddar. Softybagen har nämligen ingen innerplast utan är gjord av ett ekovänligt och giftfritt nylon vilket gör att den blir superenkel att fylla, väger mindre och håller längre. Din Softybag håller sig uppblåst upp till 12 timmar, och när luften är slut är det bara att fylla på den igen.

  • Mått 175 x 75 x 50 cm (uppblåst)
  • Mått 12 x 20 x 30 (ihopfälld)
  • Vikt 760 gram
  • Maxkapacitet 400 kg
  • Varaktighet Upp till 12 h
  • Material Nylon
  • Inkl. Softybag med tillhörande ryggsäck
  • Inkl. instruktioner
  • Finns i färgerna Blå, grön, röd och svart
  • Kan användas vid Campingresor, i poolen, på stranden eller helt enkelt vart som helst!

Jämför produkt Softybag Uppblåsbar Loungesoffa - Blå online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Softybag Uppblåsbar Loungesoffa - Blå i kategorin Uppblåsbart här hos oss.

Kategori: Uppblåsbart
Artikelnummer: 55030-2
Visa fler

Från kunskapsbanken

Blå

Blå är en av de traditionella spektralfärgerna och karakteriseras av kort våglängd. Det blåa färgområdet omfattar en mängd olika nyanser. I det standardiserade färgbeteckningssystemet NCS är blå en av sex elementarfärger och har beteckningen B. I RGB-systemet för additiv färgblandning är blå (B) en av de tre primärfärgerna. Blått är färgen hos himmel och vatten men är för övrigt ovanligt i naturen. I västerländsk symbolik representerar blått ofta tro och trofasthet, och i svensk politik står blått för borgerlighet.

Amo

Amo kan syfta på: