Glorious

Glorious Series One PRO Limited Edition - Wireless - Centauri - Forge

Kontrollera pris

Köp nu

Beställ Glorious Series One PRO Limited Edition - Wireless - Centauri - Forge på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Glorious Series One PRO Limited Edition - Wireless - Centauri - Forge inom kategorin Trådlösa.

Från kunskapsbanken

Glorious

Glorious kan avse: Glorious (Eddie Izzard) – en standup-show. Glorious (låt av Andreas Johnson) – en låt framförd av Andreas Johnson Glorious (låt av Cascada) – en låt framförd av Cascada

Barebone

En barebonedator (av engelska bare bone, ungefär ’inpå skelettet’) är en inkomplett dator. Den består typiskt av en datorlåda med nätaggregat, moderkort och kylsystem förinstallerade, men kan även innehålla processor och RAM. Tanken är att barebonedatorn ska användas som grund för att bygga en komplett dator med valfria komponenter. Detta är typiskt billigare än att köpa motsvarande dator färdigbyggd. Barebonedatorer är i allmänhet inte byggda med standardkomponenter i standardformfaktor, vilket gör att de kan vara mindre och kompaktare än motsvarande PC-datorer som bygger på till exempel ATX. Det medför dock att de ofta har färre platser för expansionskort. Två av de största tillverkarna av barebonedatorer är Asus och Shuttle.

Antivirusprogram

Ett antivirusprogram är ett program som aktivt eller på begäran söker efter, tar bort eller reparerar filer som är infekterade av datorvirus. Moderna antivirusprogram kan även upptäcka och oskadliggöra andra skadliga former av främmande exekverande kod såsom trojanska hästar, spionprogram (engelska: spyware) och maskar (engelska: worms).