Ubiquiti UniFi Dream Router med Wifi 6

Beställ Ubiquiti UniFi Dream Router med Wifi 6 på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Ubiquiti UniFi Dream Router med Wifi 6 inom kategorin Trådlösa routrar.

Produktinformation

Unifi Dream Router är en komplett, allt-i-ett-router som agerar som en hubb för din UniFi-nätverk med accesspunkter och nätverkskameror. Wifi 6 med upp till 3 Gb/s fördelat på 2,4- och 5-GHz-bandet med avancerad 4x4 MU-MIMO- och OFDMA-teknologi, för en stark och kvalitativ signal till dina enheter.

Utrustad med 4-portswitch där 2 av portarna har POE-stöd för att driva accesspunkter och nätverkskameror enbart via nätverkskabeln. En färgskärm på framsidan av enheten visar relevant information som hastigheter i ditt nätverk, uppdateringar och statusmeddelanden.

Se gärna också

TP-link Archer AX95 Wifi 6-router AX7800

TP-link Archer AX95 är en kraftfull, trådlös router med Wifi 6. 8 st högpresterande antenner med OFDMA, 4x4 MU-MIMO och möjligheten att hantera 8 dataströmmar parallellt för att bibehålla en stark och kvalitativ Wifi-signal till flera enheter samtidigt. Utrustad med en 1.7 GHz Quad-Core CPU för hög prestanda till hemmets alla enheter. Dubbla WAN/LAN-portar samt 3-port gigabitswitch, för snabba hastigheter även på det trådbundna nätverket.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Hörlurar

Hörlurar från Sony

Se alla produkter
Ritplattor

Ritplattor från Wacom

Se alla produkter
Bildskärm

Bildskärm från ASUS

Se alla produkter
Stationär

Stationär från SharkGaming

Se alla produkter