Ubiquiti Unifi Dream Machine AC2000

Beställ Ubiquiti Unifi Dream Machine AC2000 på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Ubiquiti Unifi Dream Machine AC2000 inom kategorin Trådlösa routrar.

Produktinformation

Unifi Dream Machine är Ubiquiti’s första kompletta, trådlösa router och bygger på deras långa erfarenhet av router- och switch-teknik, trådlös nätverksutrustning och nätverssäkerhet. Unifi Dream Machine är en kombinerad router fylld med säkerhetsfunktioner, enterprise-klassad accesspunkt med AC Wave 2-, 4x4 Mu-Mimo- samt beamforming-teknik, en effektiv 4-portswitch (1 Gb/s, UTP) samt en Unifi-nätverkskontroller för att styra routern och anslutna UniFi-accesspunkter.

Lämpar sig perfekt för att introducera Unifi-systemet i hemmet eller det mindre kontoret. Konfigureras enkelt via Bluetooth med den medföljande appen (iOS och Android).

Se gärna också

D-link R32 Trådlös Router AX3200

D-Link R32 är en trådlös Wifi 6-router för hemmets alla uppkopplade enheter. 4x4 MU-MIMO och möjligheten att hantera 8 dataströmmar parallellt för att bibehålla en stark och kvalitativ Wifi-signal till flera enheter samtidigt. Levererar höga hastigheter både trådlöst och via kabel, och med ett antal olika AI-funktioner är det lättare än någonsin att få ett stabilt, säkert hemmanätverk. Konfigureras via app (iOS/Android).

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Trådlösa routrar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Hemmabio

Hemmabio från Philips

Se alla produkter
Hårddisk

Hårddisk från LaCie

Se alla produkter
Smartklocka

Smartklocka från GARMIN

Se alla produkter
Ritplattor

Ritplattor från Wacom

Se alla produkter