TP-link Archer AX95 Wifi 6-router AX7800

Beställ TP-link Archer AX95 Wifi 6-router AX7800 på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten TP-link Archer AX95 Wifi 6-router AX7800 inom kategorin Trådlösa routrar.

Produktinformation

TP-link Archer AX95 är en kraftfull, trådlös router med Wifi 6. 8 st högpresterande antenner med OFDMA, 4x4 MU-MIMO och möjligheten att hantera 8 dataströmmar parallellt för att bibehålla en stark och kvalitativ Wifi-signal till flera enheter samtidigt.

Utrustad med en 1.7 GHz Quad-Core CPU för hög prestanda till hemmets alla enheter. Dubbla WAN/LAN-portar samt 3-port gigabitswitch, för snabba hastigheter även på det trådbundna nätverket. .

Se gärna också

D-link R32 Trådlös Router AX3200

D-Link R32 är en trådlös Wifi 6-router för hemmets alla uppkopplade enheter. 4x4 MU-MIMO och möjligheten att hantera 8 dataströmmar parallellt för att bibehålla en stark och kvalitativ Wifi-signal till flera enheter samtidigt. Levererar höga hastigheter både trådlöst och via kabel, och med ett antal olika AI-funktioner är det lättare än någonsin att få ett stabilt, säkert hemmanätverk. Konfigureras via app (iOS/Android).

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Trådlösa routrar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
SSD

SSD från Kingston

Se alla produkter
Bilkameror

Bilkameror från Blackvue

Se alla produkter
Smartklocka

Smartklocka från Samsung

Se alla produkter
Custom Keyboards

Custom Keyboards från Varmilo

Se alla produkter