TP-link Archer AX95 Wifi 6-router AX7800

Jämför produkt TP-link Archer AX95 Wifi 6-router AX7800 online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten TP-link Archer AX95 Wifi 6-router AX7800 i kategorin Trådlösa routrar här hos oss.

Produktinformation

TP-link Archer AX95 är en kraftfull, trådlös router med Wifi 6. 8 st högpresterande antenner med OFDMA, 4x4 MU-MIMO och möjligheten att hantera 8 dataströmmar parallellt för att bibehålla en stark och kvalitativ Wifi-signal till flera enheter samtidigt.

Utrustad med en 1.7 GHz Quad-Core CPU för hög prestanda till hemmets alla enheter. Dubbla WAN/LAN-portar samt 3-port gigabitswitch, för snabba hastigheter även på det trådbundna nätverket. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Trådlösa routrar från andra varumärken

Asus RT-AX58U Trådlös router AX3000

Trådlösa routrar från Asus

Utforska allt inom Trådlösa routrar från Asus.
Teltonika RUTX10 Wifi Router

Trådlösa routrar från Teltonika

Här har vi samlat Trådlösa routrar från Teltonika.
Ubiquiti Unifi Dream Machine AC2000

Trådlösa routrar från Ubiquiti

Här har vi samlat Trådlösa routrar från Ubiquiti.
TP-link Archer AX6000 Trådlös router

Trådlösa routrar från TP-link

Missa inga bra priser på Trådlösa routrar från TP-link.

Se gärna också

TP-link Archer C60 Trådlös router AC1350

Wireless AC-router med stöd för upp till 1317 Mb/s i överföringshastighet. Levereras förinstallerad och redo att användas (nätverksnamn och lösenord står på undersidan av routern). Använder dual-band-teknik med två externa 5 GHz-antenner och tre externa 2,4 GHz-antenner. Ger hastigheter på upp till 867 Mb/s på 5 GHz-bandet och 450 Mb/s på 2,4 GHz-bandet. Stöd för Mu-mimo gör att den tillgängliga databandbredden dessutom fördelas effektivare när många Mu-mimo-kompatibla klienter tar emot data samtidigt. Inbyggd 4-portswitch (100 Mb/s, UTP).

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2023