Sidan innehåller annonslänkar

Worx Begränsingstråd 1000m

Beställ Worx Begränsingstråd 1000m på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Worx Begränsingstråd 1000m inom kategorin Tillbehör.

Produktinformation

Magnetisk tråd, avgränsningskabel, kanttråd - kärt barn har många namn. Som namnet anger är detta extra tråd om du vill utöka området som din robot arbetar på.

Din robotgräsklippare arbetar inom det avgränsade området som du skapat med hjälp av denna avgränsningskabel. Kabeln ska sättas fast med jämna mellanrum, speciellt på ojämna partier och därför rekommenderas det att köpa tillhörande peggar för att sätta fast kabeln. .

Se gärna också

iiglo Monitorfäste Gasarm GM100 (10-30")

iiglo Skärmfäste GM100 med gasdriven armEtt praktiskt robust stativ för 1 skärm. Den gasdrivna armen ger flexibilitet och en utmärkt daglig användarupplevelse.iiglo GM100 är ett skärmstativ för en bildskärm (10-30''). Det är en gasdriven arm som ger dig unika möjligheter att justera bildskärmen på din arbetsplats. Den är gjord av svartlackerad aluminium och klarar en maxvikt på 9 kg. Den monteras med antingen en kraftig C-klämma, eller fästes på skrivbordet. Stödjer universell VESA-standard upp till 100x100.Den smarta leden i fästet gör att du kan rotera skärmen både horisontellt och vertikalt, efter önskemål och behov. Frigör utrymme på skrivbordet och göm undan kablarna. Den gasdrivna armen är utrustad med borttagbara paneler som döljer kablar och ledningar. Vid foten finns tillgång till en mikrofon och hörlurar (2x mini-jack 3,5 mm) och USB 3.0. Med iiglos gasarmsfäste för skärmen är det enkelt att justera bildskärmen till en optimal position. Detta gör din arbetsplats mer ergonomisk. VESA-fästet är utformat så att det är enklare att montera det på skärmen. Detta skärmstativ gör att du kan montera skärmarna i antingen liggande (horisontellt) eller stående (vertikalt) läge.Skärmfästet går enkelt och snabbt att montera och allt du behöver för installationen, inklusive monteringsmanualen, hittar du i paketet.Monteringstips:• OBS: var försiktig när du packar upp gasarmen, eftersom den har spänning.• Dra åt gassarmsskruven ytterligare om skärmen hänger ned• OBS: bordsplattan måste ha en tjocklek på 2-10cmPaketets innehåll:• 1 st gasarm• 1 st monteringsmanual• 1 st skruvpaket med verktyg• 1 st C-klämma och bordsfäste• 1 st glidsäker platta och kabelgömmaLängd USB-kabel: 1.8 meterLängd Audio-kabel: 1.5 meteriiglo erbjuder en serie med många olika lösningar för upphängning av TV-skärmar, bildskärmar, projektorer, högtalare och Apple TV. Produkterna är av utmärkt kvalitet och erbjuder unika lösningar för kablar och säkerhet. Med dess snygga design och funktionalitet kan ditt nya fäste ge ditt TV-rum eller din arbetsplats en ny dimension.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
GPU

GPU från Webhallen Custom Config

Se alla produkter
Mesh

Mesh från TP-link

Se alla produkter
SSD

SSD från Kingston

Se alla produkter
Router

Router från Linksys

Se alla produkter