Sidan innehåller annonslänkar

Paljettbälte - Svart


Beställ Paljettbälte - Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Paljettbälte - Svart inom kategorin Tillbehör.

Produktinformation

Discon, schlagerfester och maskerader med tema glitter och glamour har alla en sak gemensamt de kräver paljetter i din outfit! Detta bälte är lagom spexigt för att ge din klädnad?

Se gärna också

iiglo TV-Stativ med Hjul 37-70"

iiglo TV-vagn TVT202En robust vagn för montering av en plattskärm. Perfekt för kontor eller andra områden som behöver flexibilitet och rörlighet för 37” till 70” TV-skämar.iiglo TVT202 är ett vagnstativ utformat för 37"" till 70"" plattskärmar. Det är tillverkat av svartlackerat stål och tål en maximal vikt på 50 kg. Stödjer universell VESA-standard upp till 600x400.Lätt att installera, snabbt att flytta; iiglo TV-vagnstativet är den perfekta lösningen för ditt kontor eller andra platser utan möjlighet att montera plattskärmen på en vägg, t.ex. i skolor, mässor och väntrum.Trots den färdiga storleken är TV-vagnen förvånansvärt lätt att installera. Plattskärmens höjd kan justeras. Detta gör du enkelt med en vev. Du kan enkelt komma åt kablarna bakom TVn, och gömma undan dem i de ihåliga monteringsrören. Detta förhindrar onödigt kabeltrassel när du flyttar på vagnen. Plattskärmens höjd kan justeras, detta gör du enkelt med en vev. Vagnen står på en stadig basenhet med låsbara hjul.TV-vagnen levereras med två praktiska hyllor. Den ena är lämplig för en bärbar dator och du kan själv bestämma vilken höjd det borde vara. Den andra är belägen ovanför plattskärmen och kan användas för en webbkamera. Du kan välja om du vill montera dessa hyllor. Skärmen du monterar kan vinklas för en optimal visningsvinkel. Den låter dig också montera en offentlig bildskärm i stående läge, samt platta och böjda plattskärmar. Med dess olika monteringsmöjligheter, höjd och hjulset, kan denna vagn ge dig stor flexibilitet och rörlighet.Vagnen går enkelt och snabbt att montera och allt du behöver för installationen, inklusive monteringsmanualen, hittar du i förpackningen.MonteringstipsLås hjulen när du ska haka på plattskärmen.Installera detta stativ på ett mjukt underlag.Förpackningens innehåll2 st ben med hjul och hjulskydd1 st basenhet2 st vinkeljärn1 st hylla med fästring1 st kamerafäste med skena1 st monteringsstag1 st monteringsplatta2 st skärmfästen1 st vev1 st lock2 st skruvpaket med verktygiiglo erbjuder en serie med många olika lösningar för upphängning av TV-skärmar, bildskärmar, projektorer, högtalare och Apple TV. Produkterna är av utmärkt kvalitet, med unika lösningar för kablar och säkerhet. Med dess snygga design och funktionalitet kan ditt nya fäste ge ditt TV-rum eller din arbetsplats en ny dimension.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Svart

Svart är en riktigt mörk färg som i idealfallet inte drar mot någon annan färg, alltså saknar kulörthet. I det standardiserade färgbeteckningssystemet NCS är svart en av sex elementarfärger och betecknas med S. Till skillnad från kulörta färger kan svart inte definieras genom hänvisning till strålningsvåglängd. Upplevelsen av svart uppstår i stället genom kontrast mot någonting som vi ser som vitt.

Tillbehör

För schacktillbehör se schacktermer.Ett tillbehör är en enhet som är avsedd att användas tillsammans med en huvudprodukt. Utan samtidig tillgång till en huvudprodukt är användningsområdet för ett tillbehör begränsat eller saknas. Ex: Ett tangentbord är ett tillbehör till en stationär dator. Utan dator kan inte tangentbordet användas. Ett hus är i lagens mening ett tillbehör till en fastighet. Kökstillbehör utgörs av kastruller, stekpannor, kaffekokare, visp och andra verktyg, tallrikar, bestick o s v. Reservhjul och takräcke är tillbehör till en bil.