Sidan innehåller annonslänkar

Overade Loxi Pannier 15 liter cykelväska


Jämför produkt Overade Loxi Pannier 15 liter cykelväska online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Overade Loxi Pannier 15 liter cykelväska i kategorin Tillbehör här hos oss.

Produktinformation

Upplev friheten med Loxi cykelväska från Overade som både är vikbar och vattentät. Du kan enkelt transportera och förvara dina saker när du är på språng.

Loxi väskan är en perfekt kombination av en cykelväska och ett lås - allt du behöver när du är hemifrån. Den säkra väskan kan användas vid olika tillfällen då den är enkel och lätt förvaring med 4-siffrit kodlås.Overade Loxi cykelväskan är enkel att installera på din cykel tack vare qucik-release systemet, där du både kan placera den på pakethållaren eller på styret.

Denna Loxi sidoväska har en kapacitet på 15 liter, vilket ger bra möjligheter för att både förvara din hjälp, handskar, lampor, säkerhetsväst och mycket mer. Väskan är i första hand tillverkad av vattentät PVC canvas och ett andra lager bestående av slitstarkt tyg som klarar repor och flänsar.