Sidan innehåller annonslänkar

Overade Loxi cykelväska, 9 liter


Jämför produkt Overade Loxi cykelväska, 9 liter online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Overade Loxi cykelväska, 9 liter i kategorin Tillbehör här hos oss.

Produktinformation

Den perfekta kombinationen av en cykelväska och ett lås. Overade Loxi cykelväska ger dig en större frihet när du är på språng.

Den vattentäta cykelväskan kan enkelt förvara dina ägodelar med ett kodlås, så att ingen kan komma in. Loxi väskan finns i olika storlekar på 4 respektive 9 liter.

Den lilla modellen på 4 liter är perfekt för den hopfällbara Plixi hjälmen och mindre ägodelar. Modellen som är något större på 9 liter har kapacitet för hjälm, lampor, handskar och vad man har användning för när man är på språng.Du kan sätta på Loxi väskan på flera ställen på din cykel, både på styret eller pakethållaren.

Din säkra väskan kan du ha med dig överallt. Den har ett så kallat roll-top låssystem, där du rullar ned toppen så att den är säker.

Dessutom är det också ett mindre utrymme med dragkedja där du kan förvara mindre ägodelar. Cykelväskan är tillverkad i två lager, det första lagret är av vattentät PVC canvas, och det andra är ett lager av slitstarkt tyg som är hållbart med repor och rispor. .