Sidan innehåller annonslänkar

Ouija Bräda


Jämför produkt Ouija Bräda online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Ouija Bräda i kategorin Tillbehör här hos oss.

Produktinformation

Köp hem din egen Ouija Bräda och ta kontakt med andarna! Det tål att sägas många skräckfilmer börjar med en Ouija-bräda, så reta helst inte upp några?

Se gärna också

iiglo skärmstativ MS200 För 2 x 13"-27" VESA 75/100

iiglo Monitor Dual Desk Stand M200Ett robust stativ för två skärmar från 13” till 27"". Ger dig flexibilitet och ordning på skrivbordet.iiglo MS200 är ett skärmstativ för två bildskärmar (13-27""). Det är gjord av svartlackerat stål och tål maximalt en vikt på 2 x 10 kg. Stativet kan monteras på egen fot, eller monteras fast i skrivbordet. Stödjer universell VESA-standard upp till 100x100. Kan monteras på skärmar med böjd eller platt baksida.Detta dubbla skärmfäste låter dig ställa två skärmar bredvid varandra på skrivbordet. Skärmarna kan vinklas, roteras och vinklas individuellt och anpassas efter dina behov. Höjden på skärmarna är också justerbar. Stativet kan monteras på egen fot och placeras på skrivbordet. Foten innehåller en tyngre vikt som säkerställer att stativet är stabilt. Det kan också monteras i bordsskivan med en bult.Frigör utrymme på ditt skrivbord och dölj kablarna i det vertikala monteringsröret. Du kan enkelt rotera och luta skärmarna för att komma åt skärmkablarna bakom. Detta skärmstativ gör att du kan montera skärmarna i antingen liggande (horisontellt) eller stående (vertikalt) läge. Skärmarmarna är något böjda för optimal användning.Skärmstativet går enkelt och snabbt att montera och allt du behöver för installationen samt monteringsmanualen, hittar du i paketet.MonteringstipsSe till att du kommer att ha tillräckligt med utrymme i bredd. Längden på skärmarmarna är tillsammans 81 cm när de är monterade. Dessutom måste du ta hänsyn till bredden på de två skärmarna du vill montera.För ökad säkerhet och barnsäkring kan du både använda foten och skruva fast stativet i bordsskivan.Vid montering av två skärmar, bör du vara försiktig när du skjuter in bildskärmarna på armarna.För att dölja kablarna i monteringsröret. Börja med de viktigaste kontakterna som ström- och VGA-kontakter. Packningen kan lätt tas ut och fästas omkring kablarna.Luta, rotera och ställ in den vinkel du vill ha. Dra åt skruvarna i skärmfästet för att låsa positionen.Paketets innehållEn fot med kåpa1 vertikalt monteringsrör2 böjda armar1 rörfäste med glidplatta1 monteringsmanual1 skruvpaket med verktyg2 VESA-plattor med fästeiiglo har en serie med många olika lösningar för upphängning av TV-skärmar, bildskärmar, projektorer, högtalare och Apple TV. Produkterna är av utmärkt kvalitet och erbjuder unika lösningar för kablar och säkerhet. Med dess snygga design och funktionalitet kan ditt nya fäste ge ditt TV-rum eller din arbetsplats en ny dimension.Väggfästet är lätt att installera och allt du behöver av material ingår i paketetLämpligt för 2 bildskärmar med en skärmstorlek mellan 13"" och 27""Stödjer universell VESA-standard upp till 100x100.Skärmfästet tål vikt upp till 10 kg per skärmLämpligt för två bildskärmarBildskärmarna kan roteras efter behovSkärmfästet gör det möjligt att vinkla skärmarnaLuta dina bildskärmar för en optimal användarupplevelse

Läs mer

Från kunskapsbanken

Tillbehör

För schacktillbehör se schacktermer.Ett tillbehör är en enhet som är avsedd att användas tillsammans med en huvudprodukt. Utan samtidig tillgång till en huvudprodukt är användningsområdet för ett tillbehör begränsat eller saknas. Ex: Ett tangentbord är ett tillbehör till en stationär dator. Utan dator kan inte tangentbordet användas. Ett hus är i lagens mening ett tillbehör till en fastighet. Kökstillbehör utgörs av kastruller, stekpannor, kaffekokare, visp och andra verktyg, tallrikar, bestick o s v. Reservhjul och takräcke är tillbehör till en bil.