Sidan innehåller annonslänkar

Neato D8 batteri

Beställ Neato D8 batteri på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Neato D8 batteri inom kategorin Tillbehör.

Produktinformation

Är din Neato D8 Intelligent robotdammsugare i behov av ett nytt batteri är detta alternativ det allra bästa. Batteriet gör att din robotdammsugare blir så gott som ny och passar till modellen D8.

Se gärna också

iiglo TV-Stativ med Hjul 60-100"

iiglo TV-vagn TVT302En robust vagn för montering av en plattskärm. Perfekt för kontor eller andra områden som behöver flexibilitet och rörlighet för 60” till 100” TV-skärmar.iiglo TVT302 är ett vagnstativ utformat för 60'' till 100'' plattskärmar. Det är gjort av svartlackerat stål och tål en maximal vikt på hela 100 kg. Stödjer universell VESA-standard upp till 800x400Lätt att installera, snabbt att flytta; iiglo TV-vagnstativet är den perfekta lösningen för ditt kontor eller andra platser utan möjlighet att montera plattskärmen på en vägg, t.ex. i skolor, mässor och väntrum.Trots den färdiga storleken är TV-vagnen förvånansvärt lätt att installera. Plattskärmens höjd kan justeras. Du kan enkelt komma åt kablarna bakom TV:n, och gömma undan dem i de ihåliga monteringsrören. Detta förhindrar onödigt kabeltrassel när du flyttar på vagnen. Vagnen står på en stadig basenhet med låsbara hjul.TV-vagnen levereras med två praktiska hyllor. Den ena är lämplig för en bärbar dator. Den andra är belägen ovanför plattskärmen och kan användas för en webbkamera. Du kan välja om du vill montera dessa hyllor. Skärmen du monterar kan vinklas för en optimal visningsvinkel. Den låter dig också montera en offentlig bildskärm i stående läge, samt platta och böjda plattskärmar. Med dess olika monteringsmöjligheter, höjd och hjulset, kan denna vagn ge dig stor flexibilitet och rörlighet.Vagnen går enkelt och snabbt att montera och allt du behöver för installationen, inklusive monteringsmanualen, hittar du i förpackningen.Monteringstips:Lås hjulen när du ska haka på plattskärmen.Installera detta stativ på ett mjukt underlag.Förpackningens innehåll:2 st ben med hjul och hjulskydd1 st basenhet2 st vinkeljärn1 st hylla2 st tvärbjälkar1 st kamerafäste med skena2 st monteringsstag1 st monteringsplatta2 st skärmfästen2 st lock och kabelskydd2 st skruvpaket med verktygiiglo erbjuder en serie med många olika lösningar för upphängning av TV-skärmar, bildskärmar, projektorer, högtalare och Apple TV. Produkterna är av utmärkt kvalitet, med unika lösningar för kablar och säkerhet. Med dess snygga design och funktionalitet kan ditt nya fäste ge ditt TV-rum eller din arbetsplats en ny dimension.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Tillbehör

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Stationär dator

Stationär dator från Webhallen

Se alla produkter
Batteridrivna övervakningskameror

Batteridrivna övervakningskameror från Arlo

Se alla produkter
Hårddisk

Hårddisk från LaCie

Se alla produkter
Hemmakontoret

Hemmakontoret från iiglo

Se alla produkter