Sidan innehåller annonslänkar

Armband Grek-/Romerskt Guldblad


Beställ Armband Grek-/Romerskt Guldblad på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Armband Grek-/Romerskt Guldblad inom kategorin Tillbehör.

Produktinformation

Det här antikinspirerade armbandet passar perfekt när du ska klä ut dig till en grekisk gudinna eller en romersk kvinna eller drottning. Det guldskimrande armbandet ser ut som ett vackert? .

Se gärna också

iiglo Väggfäste för TV/Skärm 26-55'' TVW1401

Ett enkelt och robust väggfäste som passar 26""-55"" TV-skärmar. Med flexibel arm och lutningsfunktion är det perfekt för mindre TV-apparater i kök och sovrum.iiglo TVW1401 är ett mycket stabilt väggfäste utformat för 26""-55"" plattskärmar. Det är tillverkat av svartlackerat stål och tål en maximal vikt på 30 kg. Stödjer universell VESA-standard upp till 400x400. Det har en ledad arm som gör fästet mer användarvänligt.Den flexibla armen gör det möjligt att placera TVn 5,5 cm från väggen och den kan dras ut till 35,6 cm. Detta gör TVn mer flexibel i flera vinklar, vilket är perfekt om du har den i köket eller på en annan plats där du rör dig. Skärmfästet är utformat så att du kan luta din TV efter behov. Armen har en snygg design och levereras med kabelklämmor för att minimera kabeltrassel. Detta väggfäste gör att du kan montera skärmen i antingen liggande (horisontellt) eller stående (vertikalt) läge.Väggfästet går enkelt och snabbt att montera och allt du behöver för installationen, samt monteringsmanualen, hittar du i förpackningen.MonteringstipsVar noga med att montera väggskenan med dubbar i gips- och träväggar. Använd pluggar vid montering i tegelväggar.Använd det medföljande vattenpasset för korrekt montering.OBS Väggplattan är monterad så att UP placeras uppåt. Detta är viktigt för säker montering av skärmfästena.Eftersom detta väggfäste kommer med en rörlig arm bör du bestämma hur du vill placera väggfästet före monteringen, för optimal användbarhet.Förpackningens innehåll• 1 st väggplatta med arm och monteringsplatta• 2 st skärmfästen• 3 st paket med skruvar, inkl. vattenpass• 1 st monteringsmanualiiglo har en serie med många olika lösningar för upphängning av TV-skärmar, bildskärmar, projektorer, högtalare och Apple TV. Produkterna är av utmärkt kvalitet, med unika lösningar för kablar och säkerhet. Med dess snygga design och funktionalitet kan ditt nya fäste ge ditt TV-rum eller din arbetsplats en ny dimension.• Väggfästet är lätt att installera och allt du behöver av material ingår i paketet• Lämpligt för TV-skärmar med en skärmstorlek på 26”-55""• Stödjer universell standard upp till 400x400• Väggavståndet kan justeras mellan 55-356 mm• Luta plattskärmen för en optimal betraktningsvinkel• Väggfästet tål vikt på upp till 30 kg• Du kan själv välja hur du vill montera din TV. I stående eller liggande position• Väggfästet gör det möjligt att vinkla skärmen hur du vill

Läs mer

Från kunskapsbanken

Armband

Armband eller armring är ett smycke som man fäster eller hänger på handleden. En armring är stel och gjord i ett stycke till skillnad från armbandet som i regel består av flera länkar eller ett band av något material. De finns i alla olika storlekar och i massor av olika färger. Det utgörs av en hel eller öppen ring tillverkad av metall eller något annat material. Ofta förekommer utsmyckningar i form av pärlor, koraller, ädelstenar, elfenben, siden med mera. Hos naturfolk förekommer armband bestående av snören med brokiga fjädrar, små musslor, djurtänder med mera. Armband kan även användas i praktiskt syfte, klockarmband används till armbandsur, sjukhusarmband för att hålla koll på patienters identitet och evenemangsarmband som inträdesbiljett på festivaler och åkattraktioner i nöjesparker.

Tillbehör

För schacktillbehör se schacktermer.Ett tillbehör är en enhet som är avsedd att användas tillsammans med en huvudprodukt. Utan samtidig tillgång till en huvudprodukt är användningsområdet för ett tillbehör begränsat eller saknas. Ex: Ett tangentbord är ett tillbehör till en stationär dator. Utan dator kan inte tangentbordet användas. Ett hus är i lagens mening ett tillbehör till en fastighet. Kökstillbehör utgörs av kastruller, stekpannor, kaffekokare, visp och andra verktyg, tallrikar, bestick o s v. Reservhjul och takräcke är tillbehör till en bil.