Wicked Costumes Ltd

80-tals Fingerlösa Näthandskar - Neongrön

Kontrollera pris

Köp nu

Beställ 80-tals Fingerlösa Näthandskar - Neongrön på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 80-tals Fingerlösa Näthandskar - Neongrön inom kategorin Tillbehör.

Produktinformation

Ska du på 80-tals fest så är dessa näthandskar lite av ett måste! Dessa näthandskar är retro och passar både för en rockigare, street- eller 80-talsinspirerad?

Från kunskapsbanken

Tillbehör

För schacktillbehör se schacktermer.Ett tillbehör är en enhet som är avsedd att användas tillsammans med en huvudprodukt. Utan samtidig tillgång till en huvudprodukt är användningsområdet för ett tillbehör begränsat eller saknas. Ex: Ett tangentbord är ett tillbehör till en stationär dator. Utan dator kan inte tangentbordet användas. Ett hus är i lagens mening ett tillbehör till en fastighet. Kökstillbehör utgörs av kastruller, stekpannor, kaffekokare, visp och andra verktyg, tallrikar, bestick o s v. Reservhjul och takräcke är tillbehör till en bil.

Wicked

Wicked är en musikal med text och musik av Stephen Schwartz som hade premiär 2003 i San Francisco. Musikalen är baserad på boken Wicked: The Life and Times of the Wicked Witch of the West från 1995, skriven av Gregory Maguire. Handlingen är en parallell berättelse till filmen Trollkarlen från Oz från 1939 och L. Frank Baums bok med samma namn. Boken som är mycket politisk och religiös tar upp skillnaderna mellan vad som egentligen är gott och ont, och om goda avsikter med dåliga resultat är detsamma som dåliga avsikter med dåliga resultat och har i jämförelse med musikalen en mycket mörkare underton. Musikalen har vunnit tre Tony Awards: kostym, scenografi och bästa skådespelerska i musikal, Idina Menzel och en Grammy för bästa Musikalalbum 2003. En film är planerad att komma till biograferna 2019.