Sidan innehåller annonslänkar

70-tals Damskjorta Blommor - Small/Medium

Jämför produkt 70-tals Damskjorta Blommor - Small/Medium online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten 70-tals Damskjorta Blommor - Small/Medium i kategorin Tillbehör här hos oss.

Produktinformation

Även de som inte ens levde på 70-talet kan kolla på denna skjorta och enas om att det skriker 70-tal om den. Den mönstrade och färgstarka blusen gör dig snabbt till ett? .

Se gärna också

iiglo TV väggfäste TVWS1200 | Ultra Slim | 32-65" | max 40kg | Lutning 12°

Ett enkelt och robust väggfäste som passar 32'' till 65'' TV-skärmar. Smal design som tar liten plats och är enkel att montera.iiglo TVWS1200 är ett smalt och robust väggfäste som är utformat för 32” till 70'' plattskärmar. Det är gjort av svartlackerat stål och tål en maximal vikt på 40 kg. Stödjer universell VESA-standard upp till 600x400.Väggfästet står endast ut 35mm från väggen och är perfekt för att ha TV:n nära väggen. En smart snabblåsmekanism håller TV-skärmen säkert på plats. Denna mekanism har en quick release-koppling, som du enkelt hanterar med två remmar. Sedan kan du enkelt haka av TV:n från väggen. Quick-release-remmarna förvaras bakom din TV med en inbyggd magnet vid spetsen. TV:n kan kontrollerat också lutas framåt, för att få tillgång till kontakter och kablar bakom. I skärmfästet finns också en lutningsfunktion som låter dig luta TV:n 12 grader framåt för en bättre visningsvinkel. Detta väggfäste gör att du kan montera skärmen i antingen liggande (horisontellt) eller stående (vertikalt) läge.Väggfästet går enkelt och snabbt att montera och allt du behöver för installationen, samt monteringsmanualen, hittar du i paketet.Monteringstips:Montera ändstyckena på varsin sida av väggskenan. OBS: Detta är av säkerhetsskäl.Väggskenan (69 cm lång) ska monteras på väggen. Fäst det medföljande vattenpasset på väggskenan för korrekt montering. OBS: Var noga med att sätta i dubbar i gips- och träväggar. Använd de medföljande pluggarna vid montering i tegelväggar.Montera skärmfästena i plattskärmen (VESA-fäste) OBS: Om du monterar plattskärmen i stående läge, bör skärmen vara bredare än 69 cm.Tryck försiktigt in skärmen mot väggen så kommer låsmekanismen att klicka på plats. Kontrollera att den sitter fast ordentligt genom att dra försiktigt i skärmen. Fäst quick-release-remmarna till väggfästet.Du kan enkelt dra åt skruvarna på lutningsfunktionen ytterligare vid ett senare tillfälle, om det behövs.Paketets innehåll:1 st väggskena2 st skärmfästdon med låsmekanism2 st paket med skruvar2 st ändstycken1 st vattenpass1 st monteringsmanualiiglo erbjuder en serie med många olika lösningar för upphängning av TV-skärmar, bildskärmar, projektorer, högtalare och Apple TV. Produkterna är av utmärkt kvalitet och erbjuder unika lösningar för kablar och säkerhet. Med dess snygga design och funktionalitet kan ditt nya fäste ge ditt TV-rum eller din arbetsplats en ny dimension. Nyckelfunktioner:Lämpligt för TV-skärmar med en skärmstorlek mellan 32'' och 70''Väggfästet tål vikt upp till 40 kgStödjer universell standard upp till 600x400Väggfästet är smalt och står endast ut 32 mm från väggenDu kan välja hur du ska montera din TV. I stående eller liggande positionMed den smarta quick release-funktionen kan du enkelt lyfta bort TV:n från fästet

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Mac

Mac från Satechi

Se alla produkter
HDMI

HDMI från Deltaco

Se alla produkter
Brädspel

Brädspel från Stonemaier Games

Se alla produkter
Leksaker

Leksaker från Ravensburger

Se alla produkter