Sidan innehåller annonslänkar

60-tals Groovy Skjorta - Medium

Beställ 60-tals Groovy Skjorta - Medium på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 60-tals Groovy Skjorta - Medium inom kategorin Tillbehör.

Produktinformation

Det är en 60-tals fest på gång och du ska dit! Letar du uppe på vinden efter bortglömda platåskor, utsvängda byxor och fransvästar men hittar inget av det? Då?

Se gärna också

iiglo Väggfäste för TV/Skärm 26-55'' TVW1401

Ett enkelt och robust väggfäste som passar 26''-55'' TV-skärmar. Med flexibel arm och lutningsfunktion är det perfekt för mindre TV-apparater i kök och sovrum.iiglo TVW1401 är ett mycket stabilt väggfäste utformat för 26''-55'' plattskärmar. Det är tillverkat av svartlackerat stål och tål en maximal vikt på 30 kg. Stödjer universell VESA-standard upp till 400x400. Det har en ledad arm som gör fästet mer användarvänligt.Den flexibla armen gör det möjligt att placera TV:n 5,5 cm från väggen och den kan dras ut till 35,6 cm. Detta gör TV:n mer flexibel i flera vinklar, vilket är perfekt om du har den i köket eller på en annan plats där du rör dig. Skärmfästet är utformat så att du kan luta din TV efter behov. Armen har en snygg design och levereras med kabelklämmor för att minimera kabeltrassel. Detta väggfäste gör att du kan montera skärmen i antingen liggande (horisontellt) eller stående (vertikalt) läge.Väggfästet går enkelt och snabbt att montera och allt du behöver för installationen, samt monteringsmanualen, hittar du i förpackningen.Monteringstips:Var noga med att montera väggskenan med dubbar i gips- och träväggar. Använd pluggar vid montering i tegelväggar.Använd det medföljande vattenpasset för korrekt montering.OBS: Väggplattan är monterad så att UP placeras uppåt. Detta är viktigt för säker montering av skärmfästena.Eftersom detta väggfäste kommer med en rörlig arm bör du bestämma hur du vill placera väggfästet före monteringen, för optimal användbarhet.Förpackningens innehåll:• 1 st väggplatta med arm och monteringsplatta• 2 st skärmfästen• 3 st paket med skruvar, inkl. vattenpass• 1 st monteringsmanualiiglo har en serie med många olika lösningar för upphängning av TV-skärmar, bildskärmar, projektorer, högtalare och Apple TV. Produkterna är av utmärkt kvalitet, med unika lösningar för kablar och säkerhet. Med dess snygga design och funktionalitet kan ditt nya fäste ge ditt TV-rum eller din arbetsplats en ny dimension.• Väggfästet är lätt att installera och allt du behöver av material ingår i paketet• Lämpligt för TV-skärmar med en skärmstorlek på 26”-55''• Stödjer universell standard upp till 400x400• Väggavståndet kan justeras mellan 55-356 mm• Luta plattskärmen för en optimal betraktningsvinkel• Väggfästet tål vikt på upp till 30 kg• Du kan själv välja hur du vill montera din TV. I stående eller liggande position• Väggfästet gör det möjligt att vinkla skärmen hur du vill

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Övervakningskameror utomhus

Övervakningskameror utomhus från Ring

Se alla produkter
Headset till mobil

Headset till mobil från Linocell

Se alla produkter
iPad Mini-fodral

iPad Mini-fodral från Pomologic

Se alla produkter
Nätverkskabel

Nätverkskabel från Deltaco

Se alla produkter