Sidan innehåller annonslänkar
360 Degrees Ltd

20-talet Foto Props - 12-pack

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Jämför produkt 20-talet Foto Props - 12-pack online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten 20-talet Foto Props - 12-pack i kategorin Tillbehör här hos oss.

Produktinformation

Fotoprops är en kul detalj på en fest och lockar fram många skratt. De här passar perfekt att ta fram på en maskerad med 1920-talstema.

Visa fler

Från kunskapsbanken

Fotoskrivare

Fotoskrivare är en typ av skrivare som kan återge digitala bilder på papper på ett naturtroget sätt. Dessa finns i avancerade modeller för fotolabb, eller billigare varianter för konsumenter. Länge har bläckstråleskrivare dominerat marknaden, men från 2005 och framåt har sublimeringsskrivare börjat ta marknadsandelar. Även bättre färglaserskrivare kan användas för att skriva ut foton, men kvaliteten på dessa utskrifter överträffas ännu lätt av de betydligt billigare alternativen bläckstråle och sublimering.

Tillbehör

För schacktillbehör se schacktermer.Ett tillbehör är en enhet som är avsedd att användas tillsammans med en huvudprodukt. Utan samtidig tillgång till en huvudprodukt är användningsområdet för ett tillbehör begränsat eller saknas. Ex: Ett tangentbord är ett tillbehör till en stationär dator. Utan dator kan inte tangentbordet användas. Ett hus är i lagens mening ett tillbehör till en fastighet. Kökstillbehör utgörs av kastruller, stekpannor, kaffekokare, visp och andra verktyg, tallrikar, bestick o s v. Reservhjul och takräcke är tillbehör till en bil.

360

360 (CCCLX) var ett skottår som började en lördag i den julianska kalendern.