Sidan innehåller annonslänkar
KIDEK

Balansvikt för Badankor

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Beställ Balansvikt för Badankor på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Balansvikt för Badankor inom kategorin Till Badrummet.

Produktinformation

Save the ducks! Inte ska väl ankorna behöva drunkna bara för att du vill ta ett härligt varmt bad? Förvandla ankorna till riktiga badankor med den här smarta balansvikten?
Visa fler

Från kunskapsbanken

California

California kan syfta på: California – en delstat i USA, se Kalifornien California (film, 1946) – regisserad av John Farrow California (film, 1977) – en spaghettiwesternfilm 341 California – en asteroid Californiaströmmen – en kall, södergående ytström i Stilla havet Ferrari California – en sportbil från den italienska biltillverkaren Ferrari University of California – ett universitet i USA California, Aruba (fyr) - en fyr på Aruba

Tillbehör

För schacktillbehör se schacktermer.Ett tillbehör är en enhet som är avsedd att användas tillsammans med en huvudprodukt. Utan samtidig tillgång till en huvudprodukt är användningsområdet för ett tillbehör begränsat eller saknas. Ex: Ett tangentbord är ett tillbehör till en stationär dator. Utan dator kan inte tangentbordet användas. Ett hus är i lagens mening ett tillbehör till en fastighet. Kökstillbehör utgörs av kastruller, stekpannor, kaffekokare, visp och andra verktyg, tallrikar, bestick o s v. Reservhjul och takräcke är tillbehör till en bil.