Tado Wireless Thermostat V3+ Startpaket

Beställ Tado Wireless Thermostat V3+ Startpaket på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Tado Wireless Thermostat V3+ Startpaket inom kategorin Temperaturstyrning.

Produktinformation

Spara värmeenergi utan att kompromissa med komforten. Kontrollera värmen från appen var du än befinner dig och använda Smart Schedules för att justera temperaturen i varje rum för att passa dina önskemål.

tado° använder Geofencing för att påminna dig om att sänka värmen när ingen är hemma och öka den igen om någon är på väg hem. Ersätter termostater med trådlösa anslutningar till värmepannor.

Se gärna också

Sensibo Sky Fjärrstyrning för luftvärmepump och AC Vit

Fjärrstyrenhet för trådlös styrning av luftvärmepumpen eller AC:n. Tack vare geolocation via appen (iOS och Android) kan AC:n eller luftvärmepumpen stängas av när samtliga familjemedlemmar lämnat huset för att sedan startas när första personen är på väg hem igen. Kompatibel med Amazon Alexa, Google Assistant, Openhab samt IFTTT samt öppen API för enkel integrering i andra system (t.ex. Homebridge för Apple Homekit).

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Temperaturstyrning

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Stationär dator

Stationär dator från Webhallen

Se alla produkter
Elfordon

Elfordon från Deltaco

Se alla produkter
Robotdammsugare

Robotdammsugare från Ecovacs

Se alla produkter
Personvård

Personvård från Braun

Se alla produkter