Sidan innehåller annonslänkar

Pappersfjädrar Guld Glitter - 4-pack


Beställ Pappersfjädrar Guld Glitter - 4-pack på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Pappersfjädrar Guld Glitter - 4-pack inom kategorin Teman.

Produktinformation

När du vill sätta en extra fin guldkant på festen ska du hänga upp de här tjusiga guldfärgade pappersfjädrarna i taket i festlokalen. De passar perfekt på ett? .

International

International kan syfta på: International League – en basebolliga International (musikalbum) – ett musikalbum av Hootenanny Singers International – amerikanskt bilmärke, se International Harvester

Se gärna också

Backdrop Julgranar Guld - 100 x 245 cm

Vacker backdrop med skimrande guldiga julgranar - perfekt att använda till fotosessionen med familjen, eller som vanlig dekoration i exempelvis hallen eller vardagsrummet.Backdrop Julgranar Guld består?

Läs mer

Från kunskapsbanken

Guld

Guld (latinskt namn Aurum, i talspråk gull) är ett grundämne som tillhör gruppen ädelmetaller och gruppen myntmetaller samt är ett mineral. Guld har den kemiska beteckningen Au som kommer av aurum, det latinska ordet för guld. Det är en eftertraktad metall vilken under århundraden har använts som betalningsmedel, som värdebeständig tillgång, som smycken, för påkostad utsmyckning och beständigt blanka ytor. Metallen finns som korn och klumpar i berggrunden, i underjordiska ådror och i guldrik alluvialjord.