Sidan innehåller annonslänkar

Original Beer Pong Kit


Beställ Original Beer Pong Kit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Original Beer Pong Kit inom kategorin Teman.

Produktinformation

Har ditt gamla Beer Pong-kit du snodde från efterdyningarna av något stökigt studentfirande börjat ge med sig? Dags att köpa ett nytt med andra ord - och vad sägs? .

Se gärna också

Pappersassietter Orange - 20-pack

Ha ett kalas utan kras med dessa snygga pappassietter i en härligt orange färg. Fina tallrikar i mindre format som passar utmärkt för födelsedagsfesten, barnkalaset eller halloweenpartyt!Pappersassietter?

Läs mer

Från kunskapsbanken

Original

Original kan avse: Original (ord) – ett ursprungligt verk Originalitet – en egenskap av ursprunglighet, egenhet, nyskapande, urbild, urtext etc Originalare – ett yrke där man gör bilder och text till ett material som är färdigt att producera Original (person) – ovanlig personlighet, ibland med konnotationen säregen, fritänkande eller socialt avvikande Original (film) – en svensk-dansk film från 2009 Original (snus) – ett varunamn

Beer

Beer kan syfta på följande:

Homekit

Homekit, i marknadsföringssyfte skrivet HomeKit, är en programvara från Apple som låter användarna konfigurera, kommunicera med och styra smarta hushållsapparater med Apple-enheter. Genom att utforma rum, föremål och åtgärder i Homekit-tjänsten kan användare aktivera automatiska åtgärder i huset genom ett enkelt röstkommando till Siri eller via appen Hem.Homekit använder Bluetooth- och Wi-Fi-protokoll. Tillverkare av Homekit-aktiverade enheter är skyldiga att registrera sig i Apples MFI-program, och initialt var alla Homekit-baserade produkter skyldiga att inkludera en krypteringsprocessor. Det senare kravet ändrades senare i IOS 11, vilket gav stöd för programvarubaserad autentisering. Utrustning tillverkad utan Homekit-stöd kan aktiveras för användning via en "gateway"-produkt, en brygga som ansluter dessa enheter till Homekit-tjänsten.Homekit konkurrerar främst med smarta hemstandarder från Amazon och Google. Från och med oktober 2019 listar Apple 450 enheter som är kompatibla med Homekit, jämfört med 10 000 för Google och 85 000 för Amazon.

Cup

Cup är ett begrepp för en tävlings- och turneringsform i utslagsformat, det vill säga att motståndarna paras ihop två och två i en match där vinnaren går vidare till nästa omgångs matcher medan förloraren är utslagen ur turneringen och har spelat klart. Turneringen består av flera deltagare, antingen individuella spelare eller lag, och normalt avgör lottdragning vilka deltagare som skall mötas i varje omgång samt inom lagsport, vilket av lagen som skall ha hemmaplan respektive bortaplan. Genom utslagsprincipen halveras antalet deltagare efter varje omgång och turnering avslutas med kvartsfinaler, semifinaler fram till att endast två lag återstår i en direkt avgörande final där vinnaren koras till mästare. Själva ordet cup syftar på förstapriset, det vill säga en pokal (i praktiken kan prispjäsen också ha annan form, t.ex. en plakett eller ett fat, men tävlingsformen kallas då fortfarande cup). Inom svenska använder man numera oftast den engelskspråkiga termen, medan man exempelvis på tyska fortfarande säger Der UEFA-Pokal om Uefacupen.