Sidan innehåller annonslänkar
CC Hobby

Fastelavn Trätunna Extra Stark

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Jämför produkt Fastelavn Trätunna Extra Stark online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Fastelavn Trätunna Extra Stark i kategorin Teman här hos oss.

Produktinformation

Fastelavn är en dansk tradition som går ut på att slå katten ur tunnan. För länge sen kanske det fanns en riktig katt i tunnan, en svart katt, för man ansåg? .

Visa fler

Från kunskapsbanken

Förstärkare

Förstärkare används för att öka amplituden (multiplikativt) hos en elektrisk signal utan att, i övrigt, förändra dess utseende. Till förstärkaren kopplas högtalare eller hörlurar. Förstärkare används i radio- och TV-apparater för att öka amplituden (spänningen) eller strömstyrkan hos en signal och har i dessa sammanhang reglerbar förstärkningsgrad. Likaså ansluts andra ljudkällor som till exempel mikrofon, grammofon och CD-spelare till förstärkare. Förstärkare är också en viktig del av all tele- och datakommunikation.

Access

Access kan syfta på: Access (klättring) – klättrarnas tillgång till klippor i Sverige Access Industries – ett amerikanskt privat multinationellt konglomerat Microsoft Access – ett databasprogram från Microsoft Public access – ett slags medborgarnas egen kanal efter amerikansk modell SL Access – elektroniska biljetter som laddas på kontaktlösa kort för Storstockholms Lokaltrafik