Sidan innehåller annonslänkar
Ginger Ray

Backdrop Cirklar Beige Mix

Kontrollera pris

Köp nu

Jämför produkt Backdrop Cirklar Beige Mix online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Backdrop Cirklar Beige Mix i kategorin Teman här hos oss.

Produktinformation

Den här urtjusiga backdropen är ett måste för dig som vill göra festen lite extra tjusig. Med sina många cirklar som snirklar sig ner från golv till tak är det? .

Från kunskapsbanken

Beige

Beige ([bæːʂ], [bɛːɕ] eller [bεːɧ]) är en ljus gul- och gråaktig färg.Termen kommer ursprungligen från beige kläde[källa behövs], ett ofärgat ulltyg. Det har därefter kommit att användas för en rad ljusa färgskalor och är ofta använt för att beteckna ljust bruna färger. ”Beige” används ibland som symbol eller metafor för tråkighet och allmän likgiltighet. Jämför här den beige kunden i TV-serien Macken. Någon färg med namnet beige finns inte bland de ursprungliga HTML-färgerna eller webbfärgerna (X11). I andra källor ges beige färgkoordinaterna i boxen härintill.

Mixer

Mixer kan syfta på: Mixer (köksmaskin) – en köksmaskin bestående av ett kärl med motordrivna mycket vassa knivar Mixer (elektronik) – en krets som blandar två frekvenserMixerbord – en enhet för att styra hur ljud från olika ljudkällor Ljudmix – en procedur oftast utförd av ljudtekniker där elektroakustiskt ljud mixas ihop till en helhet Mixer - ett yrke, se ljudtekniker