Sidan innehåller annonslänkar
Wicked Costumes Ltd

80-tals Armband Neonfärgade - 4-pack

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Beställ 80-tals Armband Neonfärgade - 4-pack på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 80-tals Armband Neonfärgade - 4-pack inom kategorin Teman.

Produktinformation

Färgglatt ska det va! Speciellt på 80-talsfesten där neonfärger typ är A och O, så komplettera din utstyrsel med dessa läckra neonfärgade armband.80-tals Armband?
Visa fler

Från kunskapsbanken

Armband

Armband eller armring är ett smycke som man fäster eller hänger på handleden. En armring är stel och gjord i ett stycke till skillnad från armbandet som i regel består av flera länkar eller ett band av något material. De finns i alla olika storlekar och i massor av olika färger. Det utgörs av en hel eller öppen ring tillverkad av metall eller något annat material. Ofta förekommer utsmyckningar i form av pärlor, koraller, ädelstenar, elfenben, siden med mera. Hos naturfolk förekommer armband bestående av snören med brokiga fjädrar, små musslor, djurtänder med mera. Armband kan även användas i praktiskt syfte, klockarmband används till armbandsur, sjukhusarmband för att hålla koll på patienters identitet och evenemangsarmband som inträdesbiljett på festivaler och åkattraktioner i nöjesparker.

Wicked

Wicked är en musikal med text och musik av Stephen Schwartz som hade premiär 2003 i San Francisco. Musikalen är baserad på boken Wicked: The Life and Times of the Wicked Witch of the West från 1995, skriven av Gregory Maguire. Handlingen är en parallell berättelse till filmen Trollkarlen från Oz från 1939 och L. Frank Baums bok med samma namn. Boken som är mycket politisk och religiös tar upp skillnaderna mellan vad som egentligen är gott och ont, och om goda avsikter med dåliga resultat är detsamma som dåliga avsikter med dåliga resultat och har i jämförelse med musikalen en mycket mörkare underton. Musikalen har vunnit tre Tony Awards: kostym, scenografi och bästa skådespelerska i musikal, Idina Menzel och en Grammy för bästa Musikalalbum 2003. En film är planerad att komma till biograferna 2019.