Sidan innehåller annonslänkar

Aluminiumtejp 25 m

Kontrollera pris

Köp nu

Jämför produkt Aluminiumtejp 25 m online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Aluminiumtejp 25 m i kategorin Tejp här hos oss.

Produktinformation

Aluminiumfolie med akrylhäftämne. Premiumtejp med hög häftförmåga och diffusionstäthet.

Fuktskyddad och mögelbeständig med god åldersbeständighet. Lämplig för skarvning och tätning av isolermaterial, värmereflektering och ventilationskanaler inne och ute.

Även lämplig för HF-skärmning av elektronik. Kan även användas för att skapa ett jordplan vid montering av yttre antenn i t.ex.

båt, detta genom tejpa ett kryss på insidan av båtplasten. Självslocknande (UL 723 brandskyddsgodkännande).

Godkänd enligt BS 476, klass 0. Med skyddsliner.

Temperaturområde lång tid -25°C to +70°C, kort tid -25°C till +120°C. Bredd 50 mm.

Längd 25 m. Tjocklek 0,065 mm. .

Från kunskapsbanken

Alarm

Alarm kan syfta på: Larm – en konstruktion som varnar. Alarm (TV-program) – ett sommarlovsprogram i Sveriges Television, som direktsändes från Växjö och Ystad i SVT2 1998 Alarm (sång) – en sång av Niklas Strömstedt. ALARM (Air Launched Anti Radiation Missile) – en brittisk anti-radarrobot.

Tejp

Tejp är ett tunt självhäftande band som används för att sammanfoga föremål. Vanligtvis är endast en sida häftande, men dubbelhäftande tejp där bägge sidor är häftande förekommer också. Tejpen brukar vara upplindad på en rulle och kan placeras i en tejphållare. Tejp finns av flera olika typer för specialanvändning. Den allra första tejpen som tillverkades utvecklades 1845 av Dr. Horace Day som var en kirurg. Häfta är tejp anpassad för att användas på huden (plåster fäster med häfta), för omplåstring eller i förebyggande syfte mot till exempel skavsår.