Produkter från Tejp P-Touch

4 Produkter
Letar du efter saker i kategorin Tejp P-Touch? Då har du kommit rätt. Här kan ni läsa mer om vad som erbjuds i kategorin Tejp P-Touch. Missa inte ett tillfälle att spara pengar om du redan är ute efter att handla något speciellt. Kanske är det dags att inhandla en present till en kompis eller familjemedlem. Letar du efter något inom kategorin Tejp P-Touch så har du kommit rätt.
Sortera

Tejp P-Touch

Hitta produkter inom kategorin Tejp P-Touch till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Tejp P-Touch.

Tejp är ett tunt självhäftande band som används för att sammanfoga föremål. Vanligtvis är endast en sida häftande, men dubbelhäftande tejp där bägge sidor är häftande förekommer också. Tejpen brukar vara upplindad på en rulle och kan placeras i en tejphållare. Tejp finns av flera olika typer för specialanvändning. Den allra första tejpen som tillverkades utvecklades 1845 av kirurgen Horace Day. Häfta är tejp anpassad för att användas på huden (plåster fäster med häfta), för omplåstring eller i förebyggande syfte mot till exempel skavsår[källa behövs].

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Brother TZE231 12mm, Black on White Laminerad