Tejp LetraTag

1 Produkter
Artiklar från Tejp LetraTag finns i listan nedan. Missa inte att fynda bland spännande produkter till sköna online priser. Känn friheten att bläddra runt bland allt inom kategorin Tejp LetraTag. Du kanske hittar något till dig själv eller en fin present till någon du tycker om. Här har vi samlat produkter av hög kvalitet från kända återförsäljare.
Sortera

Tejp LetraTag

Hitta produkter inom kategorin Tejp LetraTag till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Tejp LetraTag.

Tejp är ett tunt självhäftande band som används för att sammanfoga föremål. Vanligtvis är endast en sida häftande, men dubbelhäftande tejp där bägge sidor är häftande förekommer också. Tejpen brukar vara upplindad på en rulle och kan placeras i en tejphållare. Tejp finns av flera olika typer för specialanvändning. Den allra första tejpen som tillverkades utvecklades 1845 av kirurgen Horace Day. Häfta är tejp anpassad för att användas på huden (plåster fäster med häfta), för omplåstring eller i förebyggande syfte mot till exempel skavsår[källa behövs].

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Dymo LetraTag paket med tre olika tejper 12mm