Sidan innehåller annonslänkar

Razer Huntsman Elite

Beställ Razer Huntsman Elite på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Razer Huntsman Elite inom kategorin Tangentbord.

Produktinformation

Razer Huntsman Elite Chroma GamingkeyboardMed ljusets hastighetRazer Huntsman introducerar den nya Razer Opto-Mechanical™-switchen som använder sig av optisk teknik för oöverträffad hastighet, och ett tangentstabilisatorfält som gör varje tangenttryckning exakt och korrekt. I kombination med en ny switchdesign, är detta den första clicky-switchen som manövrerar och återställer på exakt samma ställe för blixtsnabb prestanda.

Tangentbordet har även en programmerbar mediahjul för snabb åtkomst till funktionerna. Anpassa inställningar med inbyggt hybridminne och molnlagring.

Levereras med ett ergonomiskt handledsstöd för långvarig komfort.   FunktionerRazer Opto-Mechanical™-switchTangentbordsstabilisatorerMultifunktionellt mediahjulMjukt ergonomiskt handledsstöd i konstläderRazer ChromaTM bakgrundsbelysning med underglow  Razer Opto-Mechanical™ switchRazers Opto-Mechanical™ switch utnyttjar optisk teknik i kombination med en ny switchdesign för aktuering med ljusets hastighet. Med optiska brytare som har mindre fysisk kontakt får du en hållbarhet på upp till 100 miljoner tangenttryckningar.  Optisk manövreringMed optisk aktuering som möjliggör återställning och aktivering av tangenten på exakt samma punkt, klarar du ännu fler tangenttryckningar till en galen hastighet; vilket är särskilt användbart för spelare som behöver trycka på tangenterna upprepade gånger.  TangentstabilisatorStabilisatorer på toppen av varje switch säkerställer att tangentrörelsen är minimaliserad och konsekvent, oavsett vilket hörn av tangenten du trycker på.

Se även andra produkter från Tangentbord

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Custom Keyboards

Custom Keyboards från IQUNIX

Se alla produkter
Drönare

Drönare från DJI

Se alla produkter
Nätverksswitch

Nätverksswitch från Ubiquiti

Se alla produkter
GPU

GPU från Webhallen Custom Config

Se alla produkter