Ducky One 3 - Classic Pure White Nordic - Fullsize - Cherry Red

Beställ Ducky One 3 - Classic Pure White Nordic - Fullsize - Cherry Red på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Ducky One 3 - Classic Pure White Nordic - Fullsize - Cherry Red inom kategorin Tangentbord.

Produktinformation

Äkta PBTQUACK Mechanics använder endast de bästa materialen, keycapsen är tillverkade av äkta PBT. De sömlösa trycken formas genom en dubbelskjutsteknik där två plaster gjuts ihop, vilket gör att trycken aldrig bleknar bort även efter flera års användning.

Keycapsen toppas med en frostat yta och är glans- och fläckbeständiga, gjorda för snabba rörelser och intensiv användning, allt med bibehållande av sitt ursprungliga utseende.Optimal KonstruktionViktfördelningen och den sänkta höjden på höljet förbättrar tangentbordets totala stabilitet och balans under de mest intensiva ögonblicken. Viktförhållandet mellan fram- och baksida är noggrant utformat för att hålla tangentbordet i ett orubbligt läge, vilket är viktigt för avancerat spelande och skrivande.Autentisk akustikEn flerskiktad stoppningsdesign finns för att framhäva den råa akustiken från dina valfria växlar och minska oönskat buller under användning.

Dessutom finns ett extra lager av EVA-skum under PCBn för att ytterligare förbättra ljudreduktionen och förneka oönskade ljud.Hot-Swappable Mekaniskt TangentbordAlla mekaniska standardtangentbord från Ducky One 3 är Hot-swappable med Kailhs hot-swap sockets. Kailhs sockets är färgade i en livlig gul färg och har valts ut för sin imponerande tillförlitlighet.

Användarna kan helt enkelt montera switcharna på plats och dra ut dem utan att behöva gå igenom besväret att löda av switcharna, vilket gör det till det mest effektiva alternativet för att njuta av ett brett utbud av mekaniska switchar.Avtagbar USB-C KabelTangentborden är utrustade med USB HID med den högsta frekvensen 1000 Hz polling rate, vilket innebär att tangentbordet skickar sina ingångssignaler till din dator 1000 gånger per sekund.Dubbellagrad PCBLängre livslängd och signalstabilitet. Hantera flera samtidiga tangenttryckningar med alternativet N-tangent eller 6-tangentrollning.Tre tangentbordsvinklarMed tvåstegs tangentbordsfötter kan du ställa in tangentbordet i tre olika lutningsvinklar.Elegant ramkonstruktionTangentbordet har en snygg ramdesign som passar till alla olika typer av färgställningar för tangentbordet.RGB bakbelysta tangenter med levande ljuseffektAnpassa ditt tangentbord efter egna preferenser med inbyggda RGB effekter - ändra ljusstyrka, hastighet och färg med enkla snabbkommandon. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Kolsyremaskiner

Kolsyremaskiner från Aarke

Se alla produkter
Mesh

Mesh från TP-link

Se alla produkter
Batteridrivna övervakningskameror

Batteridrivna övervakningskameror från Eufy

Se alla produkter
Hörlurar

Hörlurar från Sony

Se alla produkter