Sidan innehåller annonslänkar

Oral-B Sensitive Clean & Care 4-pack


Beställ Oral-B Sensitive Clean & Care 4-pack på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Oral-B Sensitive Clean & Care 4-pack inom kategorin Tandvård.

Produktinformation

Som ett av Oral-Bs refillborsthuvuden i premiumsegmentet har Sensitive Clean ultratunna borststrån som är snälla mot tandköttet, kombinerat med vanliga borststrån som är tuffa mot plack. Sensitive Clean tar bort upp till 100 % mer plack och reducerar gingivit upp till 100 % jämfört med en manuell tandborste.

Den unika kombinationen av ultratunna borststrån och borststrån med rundade ändar gör Sensitive Clean idealisk för alla med känslig munhåla och alla som letar efter en riktigt skonsam rengöring. Passar till alla Oral-B-handtag, utom Pulsonic och iO.•Kombinationen av vanliga borststrån för renare tänder och ultratunna borststrån för friskare tandkött•Tar bort upp till 100 % mer plack för friskare tandkött jämfört med en vanlig, manuell tandborste•Oral-Bs bästa för skonsam rengöring och friskare tandkött (utom Oral-B iO)•Passar till alla Oral-B-handtag, utom Pulsonic och iO•Från varumärket flest tandläkare rekommenderar världen över•Antal borsthuvuden i den här förpackningen4 .

Från kunskapsbanken

Clean

Clean var ett konstverk skapat av den svenska konstnären Pål Hollender på galleriet Kaustik under Göteborgs Internationella Konstbiennal 2007. Verket bestod av en stor hög med fyra ton kalciumkarbonat vilket skulle symbolisera den mängd kokain som konsumeras i Sverige under ett år. På väggen i lokalen satt en instruktionstext för hur man kunde gömma knark i högen. Verket provocerade Göteborgs stads kulturnämnds ordförande Helena Nyhus till den grad att hon bojkottade invigningen av biennalen och föreslog en etisk policy för kommunalt kulturstöd som bland annat skulle omfatta information om att konstnärer, för att få kulturstöd, måste hålla sig till lagen. Pål Hollender tilldelades Nöjesguidens Göteborgspris i kategorin konst 2007 för konstverket.