Sidan innehåller annonslänkar

Oral-B Pro 680 - White


Jämför produkt Oral-B Pro 680 - White online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Oral-B Pro 680 - White i kategorin Tandvård här hos oss.

Produktinformation

Upplev Oral-B Pro 680 från varumärket som flest tandläkare rekommenderar världen över. Den professionella timern i eltandborsten Pro 680 hjälper dig att borsta de två minuter som tandläkare rekommenderar och påminner dig var 30e sekund om att börja borsta ett nytt område.

Medan du bara behöver flytta runt borsten i munnen gör Oral-Bs unika runda huvud resten. Den tar bort upp till 100 % mer plack än en vanlig manuell tandborste för att bidra till friskare tandkött och börjar göra dina tänder vitare från första borstningsdagen genom att ta bort ytlig missfärgning.

Med den professionella timern är Oral-B Pro 680 en utmärkt tandborste för alla som vill byta till eltandborste. Det är inte förvånande att Oral-B är det varumärke som flest tandläkare rekommenderar världen över.

Från kunskapsbanken

Antivirusprogram

Ett antivirusprogram är ett program som aktivt eller på begäran söker efter, tar bort eller reparerar filer som är infekterade av datorvirus. Moderna antivirusprogram kan även upptäcka och oskadliggöra andra skadliga former av främmande exekverande kod såsom trojanska hästar, spionprogram (engelska: spyware) och maskar (engelska: worms).