Sidan innehåller annonslänkar

Oral-B iO9 Duo Pack Black/Rose Quartz

Jämför produkt Oral-B iO9 Duo Pack Black/Rose Quartz online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Oral-B iO9 Duo Pack Black/Rose Quartz i kategorin Tandvård här hos oss.

Produktinformation

Oral-B iO9 Duo Pack Black/Rose QuartzOral-B iO 9 Black Lava och Rose Quartz Tvåpack Eltandborstar, 2 Högklassigt Designade Handtag Med Revolutionerande Magnetteknik, Färgdisplay, 3 Borsthuvud, Resefodral Med Laddare, 1 Magnetfodral, Designed By BraunOral-B har överträffat sig själva med en tandborstningsupplevelse i en helt egen klass. Världsledande tekniska framsteg för den mest noggranna, skonsamma och tysta rengöring du någonsin upplevt.

Världsledande design skapar en otroligt åtråvärd produkt. Ett så här läckert utseende brukar bara återfinnas hos de mest eftertraktade skapelserna på marknaden.

När du går från manuell tandborstning till att använda en eltandborste så uppgraderas givetvis rengöringen. Men när du tar steget från en vanlig eltandborste till iO så får du en helt extraordinär upplevelse som låter, känns och ser ut på ett helt nytt sätt.• Oral-Bs BÄSTA RENGÖRING NÅGONSIN med REVOLUTIONERANDE MAGNETISK iO-TEKNIK för en professionellt ren känsla och skonsam borstningsupplevelse• Kombinerar det unika, runda borsthuvudet från Oral-B med skonsamma mikrovibrationer för en ren och fräsch känsla 100 % friskare tandkött inom en vecka• 3D-TANDSPÅRNING med AI som övervakar din borstning på de främre.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
SSD

SSD från Corsair

Se alla produkter
Elfordon

Elfordon från Deltaco

Se alla produkter
Processorkylare

Processorkylare från Corsair

Se alla produkter
Dammsugare  Rengöring

Dammsugare Rengöring från Roborock

Se alla produkter