Sidan innehåller annonslänkar

Oral-B iO8s White Alabaster

Beställ Oral-B iO8s White Alabaster på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Oral-B iO8s White Alabaster inom kategorin Tandvård.

Produktinformation

Oral-B iO8 Series Oral-B iO 8s eltandborste ger dig fräscha och rena tänder varje dag. Oral-B iO 8s ger dig en tandborstningsupplevelse i en helt egen klass.

Stora tekniska framsteg för den mest noggranna, skonsamma och tysta rengöring du någonsin upplevt. iO-teknik för en professionellt ren känsla och skonsam borstnings upplevelse.

Det runda borsthuvudet med milda mikrovibrationer ger dina tänder en renare känsla och gör ditt tandkött friskare. Smart trycksensor varnar dig om du borstar för hårt eller för mjukt.

Tandborsten har Bluetooth-anslutning och du kan enkelt koppla den till Oral-B appen. Välj mellan 6 olika lägen och se vilken som passar dig bäst.

När du tar steget från en vanlig eltandborste till iO så får du en upplevelse som låter, känns och ser ut på ett helt nytt sätt.• AI-teknik & smart trycksensor• Snabbladdning & magnetisk laddare• 6 rengöringslägen• Bluetooth-anslutning• iO™ Magnetic TechnologyiO-teknik för friskare tandköttOral-Bs bästa rengöring någonsin med revolutionerande magnetisk iO-teknik för en professionellt ren känsla och skonsam borstningsupplevelse. Kombinerar det unika, runda borsthuvudet från Oral-B med skonsamma mikrovibrationer för en ren och fräsch känsla och 100 % friskare tandkött inom en vecka jämfört med en vanlig manuell tandborste.TrycksensorFörbättrad smart trycksensor lyser rött, vitt eller grönt så att du kan se om du borstar för hårt, för mjukt eller med rätt tryck.

Du ser även på displayen om det är en glad eller ledsen smiley.Hitta borstläget som passar dig6 borstlägen för att göra tandborstningen mer personlig. Välj mellan Daglig rengöring, Mjuk, Tandköttsvård, Intensiv rengöring, Vitgörande och Superkänslig.SnabbladdningDen magnetiska laddaren kan låsas på plats och erbjuder snabbladdning på 3 timmar.

Artificiell intelligensArtificiell intelligens registrerar din borstningsstil och guidar dig så att du når alla tänder och inte missar någonting.Smart displayEn interaktiv display som visar viktig information som borstningslägen och påminnelser om att byta borsthuvudet samt hälsar på dig vid start och ler mot dig när du gjort ett bra jobb. Bluetooth-anslutningTandborsten har Bluetooth-anslutning och du kan enkelt koppla den till Oral-B appen.

I appen kan du spåra dina framsteg med borstningen. Du blir också guidad till vad som passar dig bäst.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
GPU

GPU från ASUS

Se alla produkter
Processorkylare

Processorkylare från Corsair

Se alla produkter
Stationär

Stationär från SharkGaming

Se alla produkter
Mesh

Mesh från TP-link

Se alla produkter