Sidan innehåller annonslänkar

Oral-B iO8s Violet Ametrine

Beställ Oral-B iO8s Violet Ametrine på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Oral-B iO8s Violet Ametrine inom kategorin Tandvård.

Produktinformation

Oral-B iO 8S EltandborsteOral-B har överträffat sig själva med en tandborstningsupplevelse i en helt egen klass. Världsledande tekniska framsteg för den mest noggranna, skonsamma och tysta rengöring du någonsin upplevt.Världsledande design skapar en otroligt åtråvärd produkt.

Ett så här läckert utseende brukar bara återfinnas hos de mest eftertraktade skapelserna på marknaden. När du går från manuell tandborstning till att använda en eltandborste så uppgraderas givetvis rengöringen.

Men när du tar steget från en vanlig eltandborste till iO så får du en helt extraordinär upplevelse som låter, känns och ser ut på ett helt nytt sätt.Oral-Bs BÄSTA RENGÖRING NÅGONSIN med REVOLUTIONERANDE MAGNETISK iO-TEKNIK för en professionellt ren känsla och skonsam borstningsupplevelseKombinerar det unika, runda borsthuvudet från Oral-B med skonsamma mikrovibrationer för en ren och fräsch känsla och 100 % friskare tandkött inom en vecka jämfört med. en.

Se även andra produkter från Tandvård

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Custom Keyboards

Custom Keyboards från Varmilo

Se alla produkter
Övervakningskameror utomhus

Övervakningskameror utomhus från Ring

Se alla produkter
Elfordon

Elfordon från Xiaomi

Se alla produkter
Nätverkskamera

Nätverkskamera från Eufy

Se alla produkter