Sidan innehåller annonslänkar

Oral-B iO6 - Pink Sand


Jämför produkt Oral-B iO6 - Pink Sand online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Oral-B iO6 - Pink Sand i kategorin Tandvård här hos oss.

Produktinformation

Oral-B har överträffat sig själva för att skapa en tandborstningsupplevelse i en helt egen klass. Världsledande tekniska framsteg för den mest noggranna, skonsamma och tysta rengöring du någonsin upplevt.

Världsledande design skapar en otroligt åtråvärd produkt. Ett så här läckert utseende brukar bara återfinnas hos de mest eftertraktade skapelserna på marknaden.

När du går från manuell tandborstning till att använda en eltandborste så uppgraderas givetvis rengöringen. Men när du tar steget från en vanlig eltandborste till iO så får du en helt extraordinär upplevelse som låter, känns och ser ut på ett helt nytt sätt.•Oral-Bs BÄSTA RENGÖRING NÅGONSIN med REVOLUTIONERANDE iO-TEKNIK för en professionellt ren känsla och skonsam borstningsupplevelse•Designad för personer med känsliga tänder & tandkött och kombinerar det unika, runda borsthuvudet från Oral-B med skonsamma mikrovibrationer för en ren och fräsch känsla 100 % friskare tandkött inom en vecka•EN INTERAKTIV DISPLAY som visar viktig information som borstningslägen och påminnelse om att byta borsthuvudet samt hälsar på dig vid start och ler mot dig när du gjort ett bra jobb•ARTIFICIELL INTELLIGENS registrerar din borstningsstil och guidar dig så att du når alla tänder och inte missar någonting•5 SMARTA LÄGEN för att göra tandborstning mer personlig extra mjuk, rengöring daglig, rengöring mjuk, tandköttsvård, tungrengöring•FÖRBÄTTRAD SMART TRYCKSENSOR lyser rött, vitt eller grönt så att du kan se om du borstar för hårt, för mjukt eller med rätt tryck•Innehåll 1 iO6 handtag med Gentle Clean-borsthuvud, 1 resefodral, 1 laddare .

Från kunskapsbanken

Sändare

Sändare är en enhet som används för att generera energi som genom en antenn ger upphov till elektromagnetisk vågrörelse. Se vidare radiosändare. Det kan även avse sändare för andra medier, exempelvis för alstrande av ultraljudvågor. Radioamatörer har genom avlagt prov och certifikat rätt att sända på för radioamatörer upplåtna frekvensband. Utbildning och provförrättning sker genom SSA (Sveriges Sändareamatörer), ESR och FRO. Effektiv utstrålad effekt (ERP) används när man beräknar sändartäckningen, även för de flesta icke-rundradio stationer.