Sidan innehåller annonslänkar

Oral-B iO Ultimate Clean Black 2-pack


Beställ Oral-B iO Ultimate Clean Black 2-pack på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Oral-B iO Ultimate Clean Black 2-pack inom kategorin Tandvård.

Produktinformation

Oral-Bs iO Ultimate Clean borsthuvud är speciellt utformat för en effektiv rengöring, för upp till 100 % plackborttagning från första dagen.•Ultimate Clean kombinerar Oral-Bs perfekta vinkel med innovativa, nya borststrån för Oral-Bs bästa rengöring•För upp till 100 % plackborttagning från första dagen•På Oral-Bs runda signaturborsthuvud är borststråna noggrant placerade för att omsluta varje tand för bästa möjliga rengöring•Exklusivt utformad för och passar garanterat din Oral-B iO•Från varumärket flest tandläkare rekommenderar världen över•Antal borsthuvuden i den här förpackningen2 .

Se gärna också

Oral-B Pro3 3000 White Sensi

Oral-B Pro 3 3000 EltandborsteUpplev Oral-B Pro 3 från varumärket som flest tandläkare använder världen över.Det slanka handtaget på Pro 3-eltandborsten hjälper dig borsta som tandläkaren rekommenderar Den professionella timern hjälper dig att borsta i 2 minuter och var 30e sekund får du en notis om att ändra borstområde. Det enda du behöver göra är att röra borsten runt munnen så gör Oral-Bs unika runda huvud resten. Den tar bort upp till 100 % mer plack än en vanlig manuell tandborste för friskare tandkött och den börjar göra ditt leende vitare från första borstningsdagen genom att ta bort ytliga missfärgningar. Dessutom hjälper tandborsten dig att skydda ditt känsliga tandkött med 360 Gum tryckkontrollteknik som minskar borstningshastigheten och varnar dig om du borstar för hårt. Oral-B Pro 3 är tandborsten för alla som vill byta till en eltandborste och förbättra sin munhälsa.FunktionerProfessionell ren känsla varje dag och guidad borstningsupplevelse med 360° synlig tryckkontroll för tandköttetUnik Oral-Bs 3D-rengöringsteknik oscillerar, roterar och pulserar för upp till 100 % mer plackborttagning och friskare tandkött jämfört med en manuell tandborsteSynlig tryckkontroll för tandköttet om du borstar för hårt slutar den pulsera, sänker hastigheten och varnar dig visuellt genom att bli röd för att skydda tandköttetTandläkarinspirerat runt borsthuvud som omsluter varje tand och rengör på djupet samtidigt som det är skonsamt mot tandköttetLaddningsbar tandborste med bekvämt litiumjonbatteri med lång batteritid och batterinivåindikatorOral-Bs borsthuvud bleknar från grönt till gult baserat på individuell användning, vilket indikerar när det är dags att byta, för att bibehålla en 100 % rengöringseffektOral-B är varumärket som flest tandläkare använder världen över. Kliniskt bevisade resultatInnehåll1 handtag med 2-minuterstimer1 laddare2 borsthuvuden

Läs mer

Från kunskapsbanken

Action

Se även Action (sång) för sången av Sweet.Action, engelska för handling, är en genre i fiktion, framförallt i film (actionfilm), datorspel (actionspel), leksaksmarknad (actionfigurer) och tecknade serier. Action omfattar snabba, riskfyllda och ibland våldsamma aktiviteter, som slagsmål, strid, kampsport, biljakter och extremsport.Actiongenren är en av de mer livaktiga och framgångsrika. Av de 250 mest framgångsrika filmerna är majoriteten i huvudsak actionberättelser. Många av de bäst säljande böckerna är också actionberättelser. De flesta av de bäst säljande videospelen är actionbaserade. Bland de mest säljande tecknade serierna är de flesta actionbaserade. Under perioder har western-genren, som ibland räknas som en undergenre till actiongenren, varit totalt dominerande inom TV-serieproduktion.

Ultimate

Ultimate är en lagsport som spelas med frisbee både inomhus och utomhus. Sporten har sina anor från början av 1900-talet och studenter vid Yale University som kastade disc. I mitten av 1900-talet började frisbeen massproduceras. År 1967 introducerades de första idéerna för hur en ultimatematch skulle gå till och 1975 spelades den första ultimateturneringen.

Clean

Clean var ett konstverk skapat av den svenska konstnären Pål Hollender på galleriet Kaustik under Göteborgs Internationella Konstbiennal 2007. Verket bestod av en stor hög med fyra ton kalciumkarbonat vilket skulle symbolisera den mängd kokain som konsumeras i Sverige under ett år. På väggen i lokalen satt en instruktionstext för hur man kunde gömma knark i högen. Verket provocerade Göteborgs stads kulturnämnds ordförande Helena Nyhus till den grad att hon bojkottade invigningen av biennalen och föreslog en etisk policy för kommunalt kulturstöd som bland annat skulle omfatta information om att konstnärer, för att få kulturstöd, måste hålla sig till lagen. Pål Hollender tilldelades Nöjesguidens Göteborgspris i kategorin konst 2007 för konstverket.

Black

Black kan syfta på: Black (hästfärg) – en hästfärg Familjen Black – familj från Harry Potter-världen Sensation Black – ett dansevenemang Black – HTML-färgnamn på färgen svart Black – artistnamnet för den brittiske musikern Colin Vearncombe