Sidan innehåller annonslänkar

Oral-B iO Gentle Care 2-pack


Jämför produkt Oral-B iO Gentle Care 2-pack online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Oral-B iO Gentle Care 2-pack i kategorin Tandvård här hos oss.

Produktinformation

Oral-Bs iO Gentle Care borsthuvud är speciellt utformat för en skonsam och effektiv rengöring av känsliga områden och tandkött.•Gentle Care anpassar sig exakt efter tänder och tandköttskant för en skonsam och effektiv rengöring•För en skonsam och effektiv rengöring av känsliga områden och tandkött•På Oral-Bs runda signaturborsthuvud är borststråna noggrant placerade för att omsluta varje tand för bästa möjliga rengöring•Exklusivt utformad för och passar garanterat din Oral-B iO•Från varumärket flest tandläkare rekommenderar världen över•Antal borsthuvuden i den här förpackningen2 .

Se gärna också

Oral-B iO6S Grey Opal

Oral-B iO 6S EltandborsteOral-B iO Series 6 eltandborste använder kraftfulla men mjuka mikrovibrationer med ett unikt tandläkarinspirerat runt borsthuvud för en professionell och ren känsla varje dag.Smarttrycksensorn förhindrar att du antingen borstar för hårt eller för mjukt för att skydda ditt tandkött och få den bästa rengöringen. Borstningsigenkänning genom artificiell intelligens identifierar ditt sätt att borsta tänderna och guidar dig till bättre resultat varje dag. Ersätt dina Oral-B iO Series-refillborsthuvuden var tredje månad för bästa resultat.Världsledande tekniska framsteg för den mest noggranna, skonsamma och tysta rengöring du någonsin upplevt. Världsledande design skapar en otroligt åtråvärd produkt. Ett så här läckert utseende brukar bara återfinnas hos de mest eftertraktade skapelserna på marknaden.När du går från manuell tandborstning till att använda en eltandborste så uppgraderas givetvis rengöringen. Men när du tar steget från en vanlig eltandborste till iO så får du en helt extraordinär upplevelse som låter, känns och ser ut på ett helt nytt sätt.Oral-Bs BÄSTA RENGÖRING NÅGONSIN med REVOLUTIONERANDE iO-TEKNIK för en professionellt ren känsla och skonsam borstningsupplevelseKombinerar det unika, runda borsthuvudet från Oral-B med skonsamma mikrovibrationer för en ren och fräsch känsla och 100 % friskare tandkött inom en vecka jämfört med. en. vanlig manuell tandborsteEN INTERAKTIV DISPLAY som visar viktig information som borstningslägen och påminnelser om att byta borsthuvudet samt hälsar på dig vid start och ler mot dig när du gjort ett bra jobbARTIFICIELL INTELLIGENS registrerar din borstningsstil och guidar dig så att du når alla tänder och inte missar någontingFÖRBÄTTRAD SMART TRYCKSENSOR lyser rött, vitt eller grönt så att du kan se om du borstar för hårt, för mjukt eller med rätt tryck5 BORSTNINGSLÄGEN för att göra tandborstningen mer personlig Daglig rengöring, Mjuk, Tandköttsvård, Intensiv rengöring och VitgörandeInnehåll1 iO6-handtag med 2 borsthuvuden1 resefodral1 laddare1 hållare för borsthuvud

Läs mer

Från kunskapsbanken

Action

Se även Action (sång) för sången av Sweet.Action, engelska för handling, är en genre i fiktion, framförallt i film (actionfilm), datorspel (actionspel), leksaksmarknad (actionfigurer) och tecknade serier. Action omfattar snabba, riskfyllda och ibland våldsamma aktiviteter, som slagsmål, strid, kampsport, biljakter och extremsport.Actiongenren är en av de mer livaktiga och framgångsrika. Av de 250 mest framgångsrika filmerna är majoriteten i huvudsak actionberättelser. Många av de bäst säljande böckerna är också actionberättelser. De flesta av de bäst säljande videospelen är actionbaserade. Bland de mest säljande tecknade serierna är de flesta actionbaserade. Under perioder har western-genren, som ibland räknas som en undergenre till actiongenren, varit totalt dominerande inom TV-serieproduktion.