Sidan innehåller annonslänkar

Oral-B Geniux X


Beställ Oral-B Geniux X på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Oral-B Geniux X inom kategorin Tandvård.

Produktinformation

Oral-B Genius X är utrustad med rörelsesensorer och artificiell intelligens för att identifiera ditt sätt att borsta och guida dig till dina bästa resultat varje dag. Nu är det enklare än någonsin att borsta som tandläkare rekommenderar för en överlägsen rengöring, för friskare tandkött.

Denna snillrikt utformade tandborste skyddar ditt ömtåliga tandkött och hjälper till att förebygga framtida problem kombinationen av den revolutionerande Gum Guard-tekniken, 360 SmartRing och tryckkontroll varnar dig, minskar hastigheten när du borstar för hårt och visar var du borstar för mycket för en varsammare tandborstningsrutin. Sist men inte minst så levereras den med ett litiumjon-batteri som räcker i mer än två veckor på en full uppladdning.

Med Oral-B Genius X kan borstningen bara bli en ännu bättre upplevelse.•PROFESSIONELL RENGÖRING OCH FRISKARE TANDKÖTT med ARTIFICIELL INTELLIGENS som gör en liveanalys av din tandborstningsstil och guidar dig så att du inte missar några områden•Över 82 % av personer som har använt Oral-B Genius X har en märkbart bättre munhälsa efter 6–8 veckor•6 SYNLIGA BORSTNINGSLÄGEN Daglig rengöring, Pro Clean, Mjuk, Vitgörande, Tandköttsvård och Tungrengöring•SKYDDAR TANDKÖTTET Tryckkontrollen för tandköttet saktar automatiskt ner borstens hastighet och varnar dig visuellt om du borstar för hårt•Innehåll 1 handtag i roséguld med 2-minuterstimer, litiumjonbatteri som räcker i upp till 2 veckor med en enda laddning, 1 laddare, 1 borsthuvud, 1 resefodral•Välj Oral-B, tandborstmärket som flest tandläkare använder. Med 30 dagars prova på-garanti Alla detaljer på www.oralb.com .

Från kunskapsbanken

Axis

Axis kan avse: Axis – vetenskapliga namnet för den andra halskotan, se tappkota Axis (släkte) – släkte med hjortar Axis AB – ett IT-nätverksföretag