Sidan innehåller annonslänkar

Oral-B Frozen 4-pack


Beställ Oral-B Frozen 4-pack på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Oral-B Frozen 4-pack inom kategorin Tandvård.

Produktinformation

Refillsen för Oral-B Kids från 3 år låter barnen ha kul med Disney Frost 2 och få en varsam, effektiv rengöring med en tandläkarrekommenderad tandborste från Oral-B. De extra mjuka borststråna och det lilla runda borsthuvudet har designats särskilt för barn, och de är kompatibla med alla Oral-B Kids-eltandborstar.•Särskilt utformad för att vara varsam för barn•Runt borsthuvud med en storlek som passar små munnar•Varsam mot tandköttet med extramjuka borststrån•Lämplig från 3 år•Klistermärken Disney Frost 2•Kompatibel med alla Oral-B Kids-eltandborstar från 3 år .

Se gärna också

Oral-B Pro3 3000 White Sensi

Oral-B Pro 3 3000 EltandborsteUpplev Oral-B Pro 3 från varumärket som flest tandläkare använder världen över.Det slanka handtaget på Pro 3-eltandborsten hjälper dig borsta som tandläkaren rekommenderar Den professionella timern hjälper dig att borsta i 2 minuter och var 30e sekund får du en notis om att ändra borstområde. Det enda du behöver göra är att röra borsten runt munnen så gör Oral-Bs unika runda huvud resten. Den tar bort upp till 100 % mer plack än en vanlig manuell tandborste för friskare tandkött och den börjar göra ditt leende vitare från första borstningsdagen genom att ta bort ytliga missfärgningar. Dessutom hjälper tandborsten dig att skydda ditt känsliga tandkött med 360 Gum tryckkontrollteknik som minskar borstningshastigheten och varnar dig om du borstar för hårt. Oral-B Pro 3 är tandborsten för alla som vill byta till en eltandborste och förbättra sin munhälsa.FunktionerProfessionell ren känsla varje dag och guidad borstningsupplevelse med 360° synlig tryckkontroll för tandköttetUnik Oral-Bs 3D-rengöringsteknik oscillerar, roterar och pulserar för upp till 100 % mer plackborttagning och friskare tandkött jämfört med en manuell tandborsteSynlig tryckkontroll för tandköttet om du borstar för hårt slutar den pulsera, sänker hastigheten och varnar dig visuellt genom att bli röd för att skydda tandköttetTandläkarinspirerat runt borsthuvud som omsluter varje tand och rengör på djupet samtidigt som det är skonsamt mot tandköttetLaddningsbar tandborste med bekvämt litiumjonbatteri med lång batteritid och batterinivåindikatorOral-Bs borsthuvud bleknar från grönt till gult baserat på individuell användning, vilket indikerar när det är dags att byta, för att bibehålla en 100 % rengöringseffektOral-B är varumärket som flest tandläkare använder världen över. Kliniskt bevisade resultatInnehåll1 handtag med 2-minuterstimer1 laddare2 borsthuvuden

Läs mer